Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire hatásos a synopharm...

Mennyire hatásos a synopharm 22 éves férfinek?

Figyelt kérdés
Két oltást kaptam belőle, most harmadiknak is ezt szeretném.
2021. nov. 22. 19:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, támogatok minden oltást, hiszen életet ment mindegyik és biztonságos, én magamnak azért preferálom a kínait, mert nekem első két alkalommal sem okozott mellékhatást
2021. nov. 22. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

"mert nekem első két alkalommal sem okozott mellékhatást"

Ezt így ilyen formátumban butaság kijelenteni, mivel még nem telt el elég idő. Az oltások kisérleti stádiumban vannak jelenleg, senki nem tudja, hogy okozhatnak e mellékhatásokat hosszabb távon.

2021. nov. 22. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Egy 22 éves férfinek valószínűleg még az első is felesleges. A harmadik meg pláne.
2021. nov. 22. 19:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Én azért oltatom magam, sose lehet tudni. Ugyan nincs krónikus bajom, de fő a biztonság.
2021. nov. 22. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Sinopharmra mrns ajánlott.
2021. nov. 22. 19:18
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Persze, oltasd nyugodtan. Csak nem értem, miért kérdezel hülyeségeket. Ugyanannyira hatékony neked, mint az első. Felesleges.
2021. nov. 22. 19:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem értem… miért lenne felesleges? A vírus fiatalokra is veszélyt jelent
2021. nov. 22. 19:26
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

"A vírus fiatalokra is veszélyt jelent"

1/103 hoz az esélye, hogy közúti balesetben meghlasz ez miatt miért nem aggódsz akkor?

Annak az esélye, hogy meghalsz coronavírusban 0,2% kb.

itt kiszámolhatod:

[link]

2021. nov. 22. 20:47
 9/13 Alex Fly ***** válasza:
32%
@2: ne terjessz hülyeségeket. Ha nem okozott mellékhatást a beadásakor, akkor utólag - amikor már kiürült a szervezetből- pláne nem fog. Szerintem ezt a retardált antivaxer dumát tartsd meg magadnak...
2021. nov. 22. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

Lényegtelen, hogy milyen gyorsan ürül ki a szervezetből a szer, az a lényeg, hogy ameddig bent van mit okoz a szervezetben.

Egy vakcina kifejlesztési idelye 2 év aztán jön a tesztelési fázis ami mehint évek kérdése. Ami ebben az esetben nem volt meg. 2025 után beszélhetünk róla, addig biztos, hogy nem oltatom be magam kisérleti fázisban lévő vakcinával. De ha bárki beszeretné, az az ő dolga, te tested te döntésed.

2021. nov. 22. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!