Gennyes a mandulám, jo lesz ha igy kezelem, mennyire hatásos?tudtok még valami tippet?
Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy akkor gennyes a mandula ha pöttyök vannak rajta, az enyémen egy darab van ami nagy, de ezt nem tudom hogy hívják.
Vasárnap reggel óta vagyok megfázva de ezt csak most vettem észre.
Viszont azóta szedek paracsetamolt, Larofent és öblögetek(gargalizálok) sós vizzel valamint mellette iszok nagyon forró gyümölcs teát.
A mai naptól meg ezek mellett szedek gyulladáscsökkentőt, köhögésre való gyógyszert és még öblögetek kamilla teával.
Ez szerintetek mennyire hatásos? 16/L
2021. szept. 13. 17:38
1/4 anonim válasza:
Leginkább az lenne hatásos, ha öndiagnózis és random gyógyszerkoktélok helyett elmennél az orvoshoz, és azt csinálnád, amit ő mond.
3/4 anonim válasza:
Nekem a tuszos mandulagyulladast csak az antibiotikum mulasztotta el, teljesen foloslegesen szedtem gyulladascsokkentoket meg lazcsillapitokat.
4/4 anonim válasza:
Gennyes mandulára tényleg KELL antibiotikum! (Tehát muszáj elmenni dokihoz)
Mivel a gennyes mandula szét tudja cseszni a szívet, a vesét, és az ízületeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!