Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A covid oltáspártiak miért...

A covid oltáspártiak miért nem akarják elismerni sokan a fertőzés okozta védettséget?

Figyelt kérdés
Akárhányszor mondja nekik az ember, hogy már átesett a fertőzésen, mintha meg se hallanák, továbbra is fújják a mantrát, hogy oltakozni kell... Miért nem ér semmit szerintük a fertőzés általi védettség?

2021. nov. 21. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Én totál oltáspárti vagyok. Sokszor beadatom az influenza ellenit is, sőt, nátha ellen is beadatnám, ha lehetne (nyilván ismert és érthető okokból nem).

Viszont felfogom, hogy a betegségen átesés is védettséget ad - viszont nem örök védettséget, az is csak fél-1 évig tart.

2021. nov. 21. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Én oltás párti vagyok és elfogadom.
2021. nov. 22. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Nekem biztosan nem adják be, kisérleti fázisban van, ezért senki nem tudja milyen hosszútávú mellékhatásokat okozhat, ettől függetlenül aki akarja az adassa be magának. Te tested te döntésed!
2021. nov. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!