A covid oltáspártiak miért nem akarják elismerni sokan a fertőzés okozta védettséget?
Figyelt kérdés
Akárhányszor mondja nekik az ember, hogy már átesett a fertőzésen, mintha meg se hallanák, továbbra is fújják a mantrát, hogy oltakozni kell... Miért nem ér semmit szerintük a fertőzés általi védettség?2021. nov. 21. 12:56
11/13 anonim válasza:
Én totál oltáspárti vagyok. Sokszor beadatom az influenza ellenit is, sőt, nátha ellen is beadatnám, ha lehetne (nyilván ismert és érthető okokból nem).
Viszont felfogom, hogy a betegségen átesés is védettséget ad - viszont nem örök védettséget, az is csak fél-1 évig tart.
12/13 anonim válasza:
Én oltás párti vagyok és elfogadom.
13/13 anonim válasza:
Nekem biztosan nem adják be, kisérleti fázisban van, ezért senki nem tudja milyen hosszútávú mellékhatásokat okozhat, ettől függetlenül aki akarja az adassa be magának. Te tested te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!