Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Másnak is erősebb szaglása...

Másnak is erősebb szaglása van covid fertőzés óta?

Figyelt kérdés

Szóval áprilisban estem át, még mielőtt megkaphattam volna az oltást. Egy hétig 0 szaglásom volt, viszont mióta visszajött, csomó szagot nagyságrendekkel erősebben érzek, pl más emberek szagát. Boltban, vonaton ha sokan vannak és nem húzok FFP2-es maszkot öklendeznem kell, annyira érzem a szagokat. Más is járt így? Mi erre a magyarázat?

Feleségem is, mikor nem olyan rég meg volt fázva, alig tudtam vele egy szobában meglenni, olyan büdös, gyulladt-seb szerű szagát éreztem. Neki amúgy kellemes "alap illata" van :)

2021. nov. 19. 08:27
 1/3 tokidoki válasza:
Szia, nekem is túlérzékeny lett a szaglásom. Néha már a normál illatok is olyan erősek, hogy szinte csípi az orromat. De sajnos én sem tudom mi lehet.
2022. jan. 13. 09:59
 2/3 anonim válasza:
Szia. Igen
2022. ápr. 17. 18:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Mikor vetted észre? És milyen szagoknál jelentkezik ez leginkább?
2022. ápr. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!