Úgy tűnik, hogy erősödik a járvány, mert -szinte- minden második kérdező covidos?
Eddig mindenkit kioktattak és lepontoztak ha kiderült, hogy oltáspárti.
Most meg otthon remegnek, hogy mi lesz velük...
Ezek szerint nem a vírus, hanem csak a "hisztériakeltés" miatt van dögrováson most az oltatlanok többsége?!
Na erre nem is gondoltam...
Akarod mondani az oltottak többsége covid-os. Én alig ismerek de még hallomásból sem olyat, aki oltatlan és covid-os. Elvétve. Oltottból meg tömegesével. Sőt, van aki 3 hónapon belül már 2-jára az.
Amúgy ki remeg? Az oltottak az oltatlanoktól? Ja, hát az a propaganda akkor azt kell csinálni. Az oltatlanok nem félnek az oltottaktól. De egyébként mi a francért kell ekkora széthúzást csinálni? Nem mindegy, hogy ki oltott és ki nem? Emberek vagyunk...Mindig csak a széthúzás, ezért van már 12 éve ugyanaz a lemez...Oszd meg és uralkodj. Mikor épp kit kell utálni és miért, megmondják felülről. Aki meg felül rá, annak gratulálnak 4 évente egy kis krumplival vagy Bözske utalvánnyal.
itt a gyakorin van egy néhány oltásfan, oltástálib. kb úgy 4-5 lehet, van egy mentális beteg fiú, vagy fiatal férfi, aki hipochonder, meg vagy 2-3 nő, ezek biztos és talán még egy férfi. nyilván több is van, de ezek nyomatják a kérdések zömét.
Ha valaki azt hiszi, hogy itt, akárcsak a face-n, nincsenek fizetett trollok, bérkommentelők az hülye, már bocs:)
amúgy oltatlan vagyok és sok oltatlant ismerek ill együtt dolgozunk, semmi bajunk, senkinek. viszont az oltott kollegáim betegácsiban vannak sokan, mert kovidosak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!