Antwerpenben a GZA kórház oltottakkal van tele. Szóval miért is akarnak kötelező oltást??
Mára bizonyított tény, hogy megbukott a vakcina. Azzal árnyalják, hogy enyhébb lehet a lefolyása a betegségnek, amit nem hiszek el, pláne, hogy környezetemben 4 oltott van most kórházban, 1 intenzíven, lélegeztetőgépen. Oltatlanoknak semmi baja, dolgoznak, megvannak, aki pozitív az házi karanténban van, jó állapotban. Mi történik mégis? Hogy akarnak kötelezni egy olyan oltás felvételére, ami halált, egészségkárosodást okoz?
Az oltást időnként meg kell újítani. Jelenleg hat hónapot mondanak az oltás érvényességére.
Harmadszor oltottként majd tavasszal kell újra mennem.
Kérdező! Ez mind mind konteó😂
1000 dolgot, cikket, videót belinkeltem már, mind konteónak minősítették. Egyszer sem történt olyan, hogy bárki azt mondta volna, hogy basszus, elolvastam ezt a cikket és igen, lehet hogy itt valami humbug van. Ilyen még nem volt😂.
Inkább csűri csavarja, magyarázza a megmagyarázhatatlant, védi a védhetetlent. Elképzelem magam előtt a dacos pofájukat, mikor olvassák ezeket az aggasztó cikkeket 😂 és csak azért is nyomja a marhaságot.
A múltkor valamelyik észkombájn azt írta a gibraltári esetre, ahol 119% oltott van és mégis emelkednek az esetek, hogy azok miatt terjed ott a korona vírus, akiket egészségügyi okokból nem lehetett beoltani😂.
Én kiszállok, feladtam. Ezeket fizetik szerintem.
8
Annyira egyetértek! Nem csak itt, hanem a facebookon is ez megy, ha fent van egy orvos aki kitálal valami videóban, szinte már tükröt tart eléjük, az oltottak akkor is próbálnak megmagyarázni mindent és még ők küldik a nevetséges reakciókat olyan tényekre, amik már feketén-fehéren alá vannak támasztva. Szerintem ezek mind beteg emberek, akik nem fogják fel a tényeket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!