Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Magyarázzátok el, hogy mire...

Magyarázzátok el, hogy mire jó a Covid-19 oltás és mire nem? Egyáltalán nem olvastam ezekről a dolgokról. Az oltás megelőz, gyógyít vagy megvéd? Vagy?

Figyelt kérdés

Legyetek szívesek, tényleg úgy magyarázzátok, hogy egyáltalán nem vagyok képben.

És miért kell több oltás?

Ez furcsa lehet, hogy ennyire nem tudok semmit az oltásokról, de tényleg így van!

Akik jól tudnak magyarázni, írjanak! :) Akik osztani szeretnének, inkább ne...

2021. nov. 18. 21:11
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
És mi az az abortum tojás?
2021. nov. 18. 21:48
 22/48 anonim ***** válasza:
30%
Olyan kis trollok születnek a tojásból, mint te. Csak ügyesebben fognak trollkodni nem ennyire átlátszóan.
2021. nov. 19. 05:02
 23/48 A kérdező kommentje:

?

Nem vagyok az.

2021. nov. 19. 05:03
 24/48 A kérdező kommentje:

Inkább az lehet a troll, aki azt írta, hogy "abortum tojás".

Néztem a neten, hogy az mi a szösz, de semmit nem találtam erről.

2021. nov. 19. 05:13
 25/48 anonim ***** válasza:
Abortum, tojás csak lemaradt a vessző.
2021. nov. 19. 05:59
 26/48 A kérdező kommentje:
#25. Elvetélt magzat?! Honnan származik ez az információ? Tudsz adni linket? Ez melyik oltásban van szerinted? És tojás is van az oltásokban?
2021. nov. 19. 06:07
 27/48 A kérdező kommentje:
Írj, légy szíves...
2021. nov. 19. 06:22
 28/48 anonim ***** válasza:
79%
Én több olyat is tudok aki be volt oltva, elkapta a virust, és belehalt...éljen az oltás! -.-
2021. nov. 19. 09:27
 29/48 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Ezt nézd meg

2021. nov. 19. 10:14
 30/48 anonim ***** válasza:
51%

Szia! Én és a rokonaim, barátaink, 12+os gyerekek is az osszes családban mind oltottak vagyunk, többségünk 3. oltást is megkapta már. Nem volt mellékhatás sehol, max 1 napos karfájdalom. Volt aki elkapta, enyhe tünetei voltak, semmi extra. Oltatlan kollégáim között volt tünetmenstesen fertőzött, enyhe tünetes, kórházban ápolt, egy sajnos meg is halt ( 50 körüli, alapbetegség nem volt). Ezek az én tapasztalataim.

Az oltás a fertőzéstől nem véd meg, ha elkapod ugyanúgy fertőzöl másokat. Viszont kisebb az esély a súlyos betegségre. Döntsd el magad, hogy mitől félsz jobban, a betegségtől vagy az oltástól és aszerint dönts.

Engem személy szerint hidegen hagy ki mit csinál, engem nem veszélyeztet az oltatlan jobban mint bárki más. Ha kevesebb az oltott, akkor lassabban cseng le a járvány, amíg szépen lassan mindenki el nem kapja, aki túléli megy tovább, természetes védettséget szerez, aki nem az így járt. Lehet, hogy ez is most egy természetes kiválasztódás 🤔

2021. nov. 19. 10:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!