Aki ellene van oltásnak, maszknak, legenyhébb intézkedéseknek is, az szabadon engedné a járványt?
Ha szabadon engednék, akkor többszöröse lenne a betegek száma a mostaninak. Többszöröse lenne a kórházi kezelést igénylők száma is, de a szövődménnyel küzdőké is.
Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
A jarvany most is szabadon van engedve. Semmi erdemi intezkedes nincs.
(En egyebkent nem vagyok sem az oltas, sem a maszk, sem a korlatozasok ellen, csak feltunt ez a “szabadon engedne a jarvanyt” kifejezes)
Azt kellene felfogni, hogy az oltás nem fog véget vetni a járványnak, sosem volt ilyenre kilátás sem.
Azt is, hogy ez a covid19 velünk marad évekig még, mint az influenza. A végén úgy is csak az marad, hogy szabadjára lesz totálisan engedve a vírus (most is mondjuk olyasmi van) és majd marad a természetes immunizáció.
Én nem vagyok sem oltásellenes, sem maszkellenes. A korlátozások híve nem vagyok de van, amiben lehetne konszenzus (de ne csak oltatlanokra vonatkozóan).
Egyszer-kétszer már el kezdtem összeírni, hogy mik lehetnének, nyilván egyetértés ebben sem lenne, de értelmesebb és hasznosabb lenne, mint mindenféle zsarolás.
Teljesség igénye nélkül pár gondolat, majd még kiegészítem ha lesz időm rá.
"Ha kifejlesztenek rendes vakcinákat, amelyek tényleg hatásosak és eredményesek (nem csak papíron) akkor ok. Ne legyen mismásolt statisztika, eltitkolt mellékhatások - amiket komolyan sem vesznek, sehol, kényszerítések meg ilyen baromságok. Legyenek normális intézkedések, ha kell a maszk zárt térben akkor oké, de pl. nullemberes utcán, nyílt térben minek...(mondjuk egy "békemeneten" vagy aug. 20-on kellett volna).
Legyen hatékony kezelési mód és gyógyszer a már megbetegedett emberek javára, hogy akár a súlyos állapotot is vissza lehessen fordítani, csillapítani. Feküdjenek jobban rá és közben lehet normális vakcinák kutatásán és fejlesztésén gondolkodni (immáron a mutációkra is gondolva).
Fejlesszék az egészségügyet, most toljanak bele minden pénzt (korszerűsítés, béremelés stb), ne elbocsátásokkal éljenek meg zsarolásokkal."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!