2 db Pfizer utan mit adassak be, pl Modernat? Vagy legyen megint Pfizer? 43 vagyok
9
azt ugye tudod, hogy a természetes fertőződés nem olyan, mint mikor tűvel beléd döfnek valamit? addig világos ugye?
Akik itt orjongenek hogy igy meg ugy azoknak mondom nem nekik irtam ki a kerdest… nyilvan szerintuk egyiket se.
En inkabb oltom magam mint elkapjam. Van kozeli ismeros aki nem volt beoltva es korhazba kerult de most ebbe nem megyek bele.
Tulajdonképpen elméletileg mondhatni sakál mindegy, milyen a harmadik. A védettséget az első két dózis adja, ennek csak az a azerepe, hogy mondhatni felfrissítse az immunrendszer emlékezetét... Nekem a harmadik is a Pfizer vakcinája volt, de ugyanolyan jó lett volna bármelyik másik.
Kivétel, ha valaki vektorvakcinát kapott...
Én is két Pfizert kaptam elsőnek, és ahol 3. oltásért voltam, ott lehetett kapni Pfizert és Modernát is. Megkérdeztem a doktornőt, akinél jelentkeztem, hogy mit ajánl, és azt mondta, hogy Modernát, így azt adattam be. Szerencsém volt, mert aznap én voltam az utolsó, akinek jutott. Ez 15-én volt. aznap 38 fok volt a lázam, másnap lement 37,5-re, harmadnapra elmúlt. 5 napig érzékeny volt a karom, de ennyi.
Valahol mondta egy kórházi dolgozó, hogy náluk már mindenfajta oltással haltak meg, egyedül Modernával nem. Nem véletlen, hisz több mint 3-szor annyi a hatóanyag benne, mint a Pfizerben.
Pfizert kertem.
Hallottam en is, hogy a Moderna-ban tobb a hatoanyag, de nekem eleg ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!