Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 db Pfizer utan mit adassak...

2 db Pfizer utan mit adassak be, pl Modernat? Vagy legyen megint Pfizer? 43 vagyok

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9

azt ugye tudod, hogy a természetes fertőződés nem olyan, mint mikor tűvel beléd döfnek valamit? addig világos ugye?

2021. nov. 17. 20:19
 12/20 A kérdező kommentje:

Akik itt orjongenek hogy igy meg ugy azoknak mondom nem nekik irtam ki a kerdest… nyilvan szerintuk egyiket se.

En inkabb oltom magam mint elkapjam. Van kozeli ismeros aki nem volt beoltva es korhazba kerult de most ebbe nem megyek bele.

2021. nov. 17. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
12. Sokkal durvább egy aktív vírus fertőzés, aktív funkcionális vírus proteinekkel.. vírus nem csak egy pici vírus RNS juttat a sejtedbe, hanem egy elég nagy vírus genomot, sokkal nagyobb RNSt, sokkal több génnel, amiről még sokat nem tudunk... valóban más a természetes fertőzés...
2021. nov. 17. 21:16
 14/20 Alex Fly ***** válasza:

Tulajdonképpen elméletileg mondhatni sakál mindegy, milyen a harmadik. A védettséget az első két dózis adja, ennek csak az a azerepe, hogy mondhatni felfrissítse az immunrendszer emlékezetét... Nekem a harmadik is a Pfizer vakcinája volt, de ugyanolyan jó lett volna bármelyik másik.

Kivétel, ha valaki vektorvakcinát kapott...

2021. nov. 19. 05:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy ket Biontech/Pfizer utan ugyanazt, vagy Modernat kersz, mindkettö ugyanazon elven müködik, a Moderna picit talan meg hatasosabb. En ket Modernat kaptam, es most 6 honap elteltevel megint Modernat fogok kerni. Ez a ket oltas a leghatekonyabb.
2021. nov. 19. 16:20
 16/20 A kérdező kommentje:
En is megprobalok azt kerni, ha lesz egyaltalan az az oltoponton amit nem tudok.
2021. nov. 19. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Végül mit kaptál?
2021. nov. 23. 02:15
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Holnap megyek
2021. nov. 23. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is két Pfizert kaptam elsőnek, és ahol 3. oltásért voltam, ott lehetett kapni Pfizert és Modernát is. Megkérdeztem a doktornőt, akinél jelentkeztem, hogy mit ajánl, és azt mondta, hogy Modernát, így azt adattam be. Szerencsém volt, mert aznap én voltam az utolsó, akinek jutott. Ez 15-én volt. aznap 38 fok volt a lázam, másnap lement 37,5-re, harmadnapra elmúlt. 5 napig érzékeny volt a karom, de ennyi.

Valahol mondta egy kórházi dolgozó, hogy náluk már mindenfajta oltással haltak meg, egyedül Modernával nem. Nem véletlen, hisz több mint 3-szor annyi a hatóanyag benne, mint a Pfizerben.

2021. nov. 24. 00:00
 20/20 A kérdező kommentje:

Pfizert kertem.

Hallottam en is, hogy a Moderna-ban tobb a hatoanyag, de nekem eleg ez is.

2021. nov. 24. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!