Koronavírus fertőzés alatt emésztőrendszeri tünetek lehetnek? Tapasztalatok is jól jönnének!
Makkegészséges voltam vilagéletemben.Orvos akkor lát ha jogsit kell hosszabítani.
Sportolok,jó étvagyam van és figyelek arra,mit eszek.
Ezeket azért írom mert nincs ugye crónikus betegségem.Az is lehet hogy ennek semmi köze hozzá,egyszerűen ilyen az immunrendszerem.
Az első covidnál köhögtem 3 napig.Lázam nem volt.Gyenge voltam ,különösen 1 napig.
A másodiknál meg csak f.stam mint a kácsa.Kb 1 hétig.Sárgát a végén.Egyéb tünet nem volt.Nem hánytam nem émelyegtem. Kezdtem aggódni.Aztán jött a teszt.Amikor megtudtam hogy cov +vagyok,nagyon megörültem!!.Mondom hála istennek,hogy nem valami epe vagy májbetegségem van.
Mindkét eset pozit volt.
Az első a páromtól jött a kereskedelemből.
A kollégám adta át a második adagot, mert ugatott mellettem 3 napig majd kórházba került.36 éves.
Szval ennyi volt a cov nekem.Oltást nem vettem fel.Megfürdök a covidban ha kell.
51 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!