Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azért nyelhetek be hetiszinten...

Azért nyelhetek be hetiszinten valami (többnyire enyhe) emésztőrendszeri fertőzést, mert sokat nyúlkálok a számban?

Figyelt kérdés
Amikor itt ülök a gép előtt, itthon, hajlamos vagyok a fogaimat macerálni a kezemmel, a számba belenyúlni. Mindemellett azért gyakran mosok kezet, kézfertőtlenítőt is szoktam használni. Ez csak itthon van, hogy a számban nyúlkálok, más helyeken meg kint az utcán egyáltalán nem. De mégis, ettől előfordulhat, hogy hetiszinten benyelek valamit? És akkor puffadás, enyhe hasi bántalmak, vagy néha enyhe hasmenés, általában ezek jönnek 1-2 napra. Vagy valami egészen más állhat a háttérben fertőzés helyett, ami ezeket a tüneteket okozza?
2021. máj. 21. 06:57
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem nem. Ez akkor fordulhatna elő maximum, ha nagy koszban élnél, vagy olyan helyen, ahol minden tárgy ki van téve fertőzés veszélynek, esetleg az ételek is.
2021. máj. 21. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem fertozes akkor, nem egy virus vagy bakterium okozza. Ha heti tobbszor elofordul, siman csak sza*akodik az emesztesed, olyat eszel ami nem tetszik neki.
2021. máj. 21. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkepp csinalj egy probiitikum kurat
2021. máj. 21. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A bélflórád elég vacak állapotban lehet. Ez összefügg a táplálkozásoddal és esetleges korábbi antibiotikumkúrákkal is.
2021. máj. 21. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!