Anális behatás során lehet Candida fertőzést össze szedni ami az emésztőrendszert támadja meg?
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de érdekel.
Gondolok itt: nyálka ürítésre, másnaposságérzetre, emésztőrendszeri zavarokra, ingerlékenységre stb..
Illetve célzottan ez hogyan mutatható ki?
Magától nem fog elmúlni!!
Kimásoltam neked, hogy miket okozhat:
Tünetek és diagnózis
A bélben elszaporodó gombák sajnos az emésztőrendszerből kijutva szétterjedhetnek a test más területeire is. A szervezetben a fejüket több helyen is felütő fertőzésgócok a legkülönfélébb tüneteket okozhatják, ezért a szakorvosok gyakran csak későn diagnosztizálják helyesen a fertőzést, mivel a tünetek gyakran egészen más megbetegedésekre is utalhatnak. Okozójuk a gomba által kibocsátott méreganyag – lássunk néhányat közülük!
Idegrendszerrel kapcsolatos tünetek: fáradékonyság, fáradtságérzet, kimerültség, letargia, rosszkedv, labilis kedélyállapot, depresszió, pánikbetegség, halálfélelem, öngyilkossági hajlam, feledékenység, memóriazavar, koncentrációképesség csökkenése (fiatal korban is), bizonytalanság, határozatképtelenség, fejfájás (migrén), ingerlékenység, robbanékonyság, intolerancia, álmatlanság, alvászavarok, lidérces-üldözéses álmok.
Gyomortáji panaszok: gyomorégés, haspuffadás, gázképződés, hasfájdalom, hasmenés vagy székrekedés; éhség esetén jelentkező (esetleg remegéssel járó) rosszullét, vastagbélgyulladás.
Nőgyógyászati, urológiai tünetek: vaginális panaszok: folyás, égő érzés, viszketés; gyakori felfázás, hólyaghurut, méhnyálkahártya-gyulladás, visszatérő petefészekciszták vagy gyulladások, petevezeték-gyulladás; meddőség, menstruációs zavarok, premenstruációs feszültség, PMS-tünetek; libidócsökkenés, férfiaknál makacs prosztatagyulladás.
Bőrgyógyászati panaszok: csalánkiütés, viszkető bőrfelületek, vörösödés, ekcéma; hajhullás, korpásodás, hajzsírosodás.
Allergiás reakciók: élelmiszerallergiák, asztma, vegyszerekkel szembeni érzékenység, stb.
Egyéb tünetek: látásromlás, kettőslátás, homályos látás, szikrázó látás; ismeretlen eredetű izomfájdalom, görcs, merevség, illetve ízületi bántalmak; testsúlycsökkenés vagy elhízás.
Kedves harmadik!
Vagy bárki aki tudja..
Erre gyanakszom nálam én is, ha bízhatok a köpet tesztben pozitív a candida..
Mivel lehet ezt elmúlasztani? Eddig csak probiotikum kúrát csináltam/csinálok.
Kell erre valami gyógyszer is?
Igenigen azóta utána néztem hpgy erre írhatnak fel gyógyszert is plusz diétát dietetikussal.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!