Az összes orvos le van fizetve vagy miért ilyen oltás pártiak?
Figyelt kérdés
Tényleg a legtöbb orvos az oltás mellett van, azt állítják több az oltatlan kórházban és hogy kell az oltás.. miért? ismerős orvosok többsége is ezt mondja...2021. nov. 15. 18:20
31/37 anonim válasza:
30-as,látom sikerült a lényeget megragadni😂.
Gibraltárban 100% átoltottság mellet is szigorítani fognak, mert terjed a fertőzés. Egymást fertőzik az oltottak😂
32/37 anonim válasza:
Igen. Látom neked is sikerült a lényeget megragadni....
Bár Gibraltárban is terjed a fertőzés, a kevésbé átoltott országokkal ellentétben a napi halálozás a nullához közelít és alig vannak kórházban.
33/37 anonim válasza:
Nullához közelít, még jó bakker szerinted mennyi Gibraltár lakossága? :))
34/37 anonim válasza:
32-es, de szigorítanak. Az oltás hatástalan, sőt, ártalmas. Gondolom te már beadattad😃
35/37 anonim válasza:
Mi ártalmas? Az eszed tokja, az az ártalmas.
Igen, beadattam. És pozitív teszt ellenére marhára semmi bajom. Fél napig folyt az orrom, és ennyi. Úgyhogy köszönöm szépen az oltásnak, hogy nem kell egy hétig fulladoznom.
36/37 anonim válasza:
#35: elárulom legtöbb ismerősöm, beleértve a családomat is, pont így esett át a covidon oltás nélkül év elején
37/37 anonim válasza:
Én is így estem át rajta, oltás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!