Mi az igazság, mi az oka annak, ha a Sinopharm fiatalnál termel kevés antitestet?
Figyelt kérdés
Elég sok cikket elolvastam. Fele azt írja, nem tudják, a másik fele azt, hogy alulműködik az ilyen emberek immunrendszere. Megkérdeztem a Vakcinainfó csoportban személyre szabottan és nem engedték ki, törölték.2021. nov. 13. 17:57
11/14 A kérdező kommentje:
Annyira cuki, hogy az erre szolgáló csoportból törölték a kérdésemet, amikor a helyzet nagyon nem vicces.
Milyen orvoshoz forduljak?
Munkáltató általi magánban épp kivizsgáláson vagyok, ott kérjek valami vizsgálatot?
A háziorvosom nem megbízható, több dolga is volt a családban és személyesen nálam is, ami miatt kétségbe vonható az orvosi szaktudása is. (Nem, nem képzel túl sokat a családom, érdekes, más orvosokban általában megbízunk... Családtagom nagyon beteg, orvosról-orvosra jár jelenleg, nem mer váltani és így én se, nehogy rajta csapódjon le.)
2021. nov. 13. 21:23
12/14 anonim válasza:
Van valami konkrét bajod a hipochondrián kívül? Ahhoz a szakorvoshoz. Mert ha mondjuk nem kapsz levegőt, akkor tüdőgyógyász.
13/14 A kérdező kommentje:
Azt csak párában és elhasznált levegőben, nem is tudták kizárni az asztmát. Papíron le van írva diagnózisként az asztma (is).
2021. nov. 13. 21:30
14/14 anonim válasza:
Nem csak antitestes immunitás van amúgy. Nagy vonalakban ezen kívül még van 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!