Mi az igazság, mi az oka annak, ha a Sinopharm fiatalnál termel kevés antitestet?
Sinopharm fiatalnál, idősnél egyaránt kevés antitestet termel.
Ez egy közel 100 éves technológia. Nem kell tőle sokat várni.
Sok olyan cikk van ami politikailag motivált és próbálják lejáratni a keleti vakcinákat, hogy ezzel a kormány ellen hergeljenek. Ezek gyakran kevés vagy hiányos adattal és hibás vagy irreleváns következtetést levonva jelennek meg.
Én is Sinopharmot kaptam tavasszal és azóta se volt semmi bajom. Több országban használták sikeresen és gyártásra licenszelték már.
A nagy külömbség nem a vakcinák közt van, hanem az oltatlanok és az oltottak közt.
Akkor mondd hogy nem használt, ha intenzívre kerültél vagy meghaltál covid miatt. Ha azt megúsztad, akkor vagy használt vagy elkerülted a vírust.
Harmadiknak meg lehet másfajtát.
Az immunhiányos aggodalmadra a háziorvos vagy szakorvos fog tudni értelmes választ adni kivizsgálások után. Itt alighanem kapsz szakértői választ. Nem hiszem, hogy orvosok itt lógnának. Főleg nem járvány időben.
Azon már túl vagyok.
Viszont így gondolom full olyan, mint másoknak az első, kellene negyedik is, az lenne a második.
Plusz mi az oka a jelenségnek? Mi az oka?
9: ha negyediket akarsz, akkor írj a kormánynak, vagy a háziorvosodnak, ne ide, mert nem tudunk vele mit csinálni.
Ezer oka lehet: immunhiány vagy valami más fel nem derített krónikus betegség. Vagy egyszerűen csak peches vagy, ilyen is van. Legrosszabb esetben szar oltást kaptál, megromlott vagy kicserélték sóoldatra, esetleg gyártási hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!