Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elbizonytalanított az orvosom...

Elbizonytalanított az orvosom a harmadik oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretném felvenni a harmadik oltást, de a háziorvosom elbizonytalanított.

Az első kettőt (Pfizer) gond nélkül beadta, sőt még kifejezetten ajánlotta is. Ez tavasszal megtörtént.

Aztán pont tegnap mentem volna egy harmadik ismétlőért, de azt mondta nekem, hogy ő az orvosi szakértelmével kijelenti, hogy nagyon nem ajánlja és nem is fogja nekem beadni, hanem menjek el oltópontra ha mindenképpen szeretném.

Most ezek után mit mondjak? Kinek higyjek? Nagyon elbizonytalanított.

(Aki szerint csak kitaláltam az egészet, hogy provokáljak az ne írjon ide, mert nem célom a provokáció)

2021. nov. 12. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen oltóanyagra gondoltál. Az igaz, hogy 30 év alatt nem ajánlják a Modernát egyes országokban. Mellékhatások tekintetében talán a kínaival jársz legjobban, kérj azt 3. oltásnak.
2021. nov. 12. 14:33
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Rendben, hétfőn felhívom akkor és megkérdezem egyrészt, hogy miért nem ajánlotta, másrészt pedig akkor arra, hogy ez érvényes minden típusú vakcinára e, vagy esetleg egy másik fajtát már bátrabban ajánlana e.
2021. nov. 12. 14:37
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Igazság szerint itt kéne időpontot foglalnod, nem a háziorvost molesztálni.

2021. nov. 12. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Hat - kilenc hónapig elég a két oltás, ha fiatalabb vagy, akkor simán lehet, hogy inkább 9. Mikor kaptad a másodikat?
2021. nov. 12. 16:26
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Májusban.
2021. nov. 12. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Rendszeresen olvasom a Vakcinainfó - az orvos válaszol Facebook csoportot. Ott mindenkinek javasolják a harmadik oltást, olyan orvosok is vannak ott, akik infektológusok, és Covid osztályon dolgoznak.
2021. nov. 12. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg rájött, hogy milyen átverés az egész, és a lelkiismerete nem engedi, hogy továbbra is részt vegyen ebben a globális bűncselekményben.
2021. nov. 13. 01:45
 18/19 anonim ***** válasza:
69%

Dettó ugyanerre céloztam és le lettem pontozva a gcibe

Nem mintha érdekelne XD

2021. nov. 13. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
14%
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor sürgősen válts háziorvost! Épeszű orvos ilyet nem mond.
2021. nov. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!