Júniusban kaptam a 2.Pfizerem,szerintetek elég ha kb karácsonyig várok a harmadik oltással? (27/F)
Figyelt kérdés
Jelenleg Csehországban dolgozom, itt a harmadikat csak 6 hónappal később lehet felvenni. Elég durva itt is az esetszám. Legközelebb karácsonykor megyek Pestre, elég ha akkor oltakozom majd?2021. nov. 11. 22:06
1/11 anonim válasza:
Ha nem tudod előbb megoldani, akkor kár ezen pörögni, oltatsz, amikor lehetőséged lesz rá. Esetleg nézess addig ellenanyagszintet, hogy megnyugodj.
2/11 anonim válasza:
Én a helyedben kitolnám karácsony utánra, és vagy kint venném fel (gondolom, feltételezem, van kint TB-d), vagy itthon maradnék még pár napot - akár a jövő évi szabim terhére (már, ha persze a helyedben lennék).
4/11 A kérdező kommentje:
4 hó után lehet, hogy mikor kellene az megint egy más kérdés.
2021. nov. 11. 22:59
5/11 anonim válasza:
Magyarországon 4 hónap után lehet, de ez nem azt jelenti, hogy akkor mindenképpen kell, van ahol 6 hónap, addig véd a 2 oltás is.
6/11 anonim válasza:
#5 ezt ne jelentsük már ki ilyen magabiztosan, van akit bőven nem véd már 4 hónap után sem
7/11 anonim válasza:
Lehet párezerért itthon kapni antitest tesztet ami nem csak mutatja van-e antitested, de skálázza is. Gondolom Csehben is kapható. Vagy laboros vizsgálat ami full pontos.
De mivel fiatal vagy, feltételezhetően sokkal több antitested képződött mint egy 70 évesnek, ezért tovább is tarthat. Szerintem.
8/11 anonim válasza:
#6:Ez így van, ezzel nem is tudnék vitatkozni, de jelenleg az nálunk az ajánlás, hogy a 2. oltás után legalább 4 hónap kell elteljen, a gyártó szerint meg kb. fél év után kezd csökkenni a védettség, ez is cáfolandó, de ezt veszik alapul. Akkor nem tudom mi van, ha valaki csináltat antitest vizsgálatot és nincs neki mondjuk 2 hónap után sem megfelelő védettsége.
9/11 anonim válasza:
#8: Attól hogy ezt írják le, még nem lehet kijelenteni hogy a 2-szer oltott védett 6 hónap után is. Ha 2 hónap után nincs akkor lehet kérvényezni hogy kaphasson 3-at és más típusút
10/11 anonim válasza:
Én már a negyedik adagért futnék a helyedben
Ne várj a harmadikkal rohanj érte amint csak tudsz hisz ha kettőt megúsztál szépen akkor mi baj is lehet,igaz?
Így tovább ügyes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!