Van olyan, aki nem kapta el a kornonavírust?
Figyelt kérdés
Szerencsés az az illető, aki még nem esett át a víruson? Hogy hogy eddig nem kapta még el?2021. nov. 11. 19:46
11/16 anonim válasza:
Szüleim, nagyszüleim, testvérem nem kapták el. Én igen
12/16 anonim válasza:
Én még nem kaptam el, ahogy a családban más sem. Azt nem tudom, hogy a szerencsés vagyok-e, vagy az immunrendszerem elég erős.
13/16 anonim válasza:
Bőven.
Nem tudom hogy, anyukám borzalmasan forgamas helyen dolgozik, párom sokezres gyárban..
14/16 anonim válasza:
Én valószínűleg tünetmentesen már átestem rajta párszor.
Most is teljesen tünetmentes vagyok, viszont teszt pozitív lett.
15/16 anonim válasza:
Jelen. Nem vagyok beteges alkat, nem is "vigyázok" magamra, influenzás is csak egyszer voltam életemben, bő húsz éve. Nem vagyok oltva és a szájkosarat is csak ott veszem fel, ahol kötelező.
16/16 anonim válasza:
Én sem kaptam el vagy észre se vettem fene tudja
Nem szoktam gyakran beteg lenni max évente egyszer de már 2 éve mióta a cirkusz tart megsúgom nem voltam beteg és kezelés miatt számos negatív pcr
teszt van mögöttem
Oltást nem kerek köszönöm a lehetőséget
Ha a természetes szelekció részévé válok akkor így jártam és oltással sem úsznám meg valószínű,akkor meg minek?
Nem vagyok veszélyeztetett sem kor sem súly sem munkakör sem egészségi állapotom miatt
Ettől függetlenül lehet baj dehát ilyen ez az élet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!