Jelentősen lazítottál az covid elővigyázatossággal az oltás óta?
Én nagyon sokak szerint az oltás előtt a "túlzásba vittem" kategóriába estem. Egy évig kb. két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor találkoztam a rokonokon kívül mással.
Eleinte odáig jutottam, hogy nem simogattam meg az utcában a kutyákat, mikor sétálni mentem, nehogy mástól elkapják a vírust, én meg tőlük. Nem tömegközlekedtem, csak autóztam és ugye home-office volt.
Ehhez képest most elég lazán vagyok. Ugyan maszkban, de eljárok jógázni és zumbázni, ugyan igyekszem kültéren, de találkozom barátokkal. Vásárolni ugyanúgy járok, de már nem "morgok fennhangon" arra, ha valaki nem tartja a sorban az 1.5 m távolságot és nem délben megyek (a rendelést 2 alkalom után feladtuk, mert nagyon speciális diétám van és mikor nincs az egyik boltban, akkor megyünk egy másikba adott márkájú/fajtájú termékért, a helyettesítő termékek nem működnek nálam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!