Az összes orvos az összeesküvés részese vagy féltik az
állásukat vagy hülyék?
Figyelt kérdés
3, 4 orvos, eü szakember van aki mást mond, de az orvosok 95 százaléka azt mondja, komoly dolog a covid, kellenek korlátozások és az oltást fel kell venni fontos..
Ismerős orvosok is ezt mondják, legtöbb eü szakember is..
Én csak sima orvostanhallgató vagyok, simán csak a saját tapasztalataim alapján értek egyet azokkal, akik komolyan veszik a covidot. Szerintem nem korlátozások kellenének igazán, hanem egy olyan oltás, ami nem csak néhány hétig hatásos és az, hogy ezt mindenki felvegye. Ameddig ez nem opció, addig viszont maradnak a korlátozások. Qrva idegesítő már, hogy az ember a tanulmányai helyett kénytelen a covidosokkal foglalkozni, mert szakemberek híján kirendelik. Elkeserítő, hogy függetlenül attól, milyen orvosként tervez az ember karriert, kénytelen lesz hónapokig covidosokkal foglalkozni az intenzíven az egyes hullámok során a saját munkája helyett. A kórházakban össze-vissza rendelkeznek, osztályokat/épületeket adnak át a covidos betegek részére, az addig azon a helyen működő ellátásokat összezsúfolják, ahová tudják. Kevesebb az ágy a többi betegnek, egy sérvvel vagy epekővel hónapokat/éveket kell várni az egyébként kb. 20 perces műtétre, de sokszor még tumoros betegek műtétét is napokkal vagy egy-két héttel tolják, mert nincs hová tenni őket az adott osztályon. Nem csak a covidosok, hanem az összes többi beteg és egészségügyi dolgozó/hallgató számára elkeserítő helyzetet szül, ha naponta covidosok ezrei szorulnak kórházi ellátásra, előbb-utóbb teljesen ellehetetlenül a teljes egészségügyi ellátás, ami pedig mindenkinek rossz.
2021. nov. 10. 15:43
12/17 anonim válasza:
#9 Tehát egy hegesedett, érzéketlen fallosz és csecsemőkori mentális trauma jobb, mintha az embernek meg kéne mosnia hetente a szerszámot?
#10 Például úgy, ha nem kefélsz minden buliban összeszedett kankós, dögvészes ronggyal. Mindkét nemnél beválik. Szívesen; tudom, formabontó felvetés.
2021. nov. 10. 15:50
13/17 anonim válasza:
"#10 Például úgy, ha nem kefélsz minden buliban összeszedett kankós, dögvészes ronggyal. Mindkét nemnél beválik. Szívesen; tudom, formabontó felvetés."
12, ezért szokták mondani hogy a primitív emberek sajátossága az ismeretlen emberek felé való személyeskedés: ezt most egy olyan nőnek írtad, aki életében egyetlen férfival feküdt le, akivel azóta is együtt van 🤷♀️
Én nem esek a hibádba, nem tippelgetek így ismeretlenül hogy az egészségügyi alapismereteid hiányosak, vagy szimplán naiv vagy és azt hiszed hogy bármi is kivédhető ha az ember felelős döntéseket hoz, mindenesetre a véleményem megvan rólad. De bölcs maradok és megtartom magamnak.
2021. nov. 10. 16:19
14/17 anonim válasza:
#12 Szerintem olvasd el újra. Mert nem azt írtam hogy jobb hanem hogy az a tény hogy kevesebb a probléma. Nem az hogy jobb. Kettő nem ugyan az.
Csecsemőkori mentális trauma? Hát a sok oltás is elég traumás egy kisbabának. Akarsz beszélni róla? Milyen hülyeségeket hozol fel mindenfelé. Nem is értem.
2021. nov. 10. 17:15
15/17 anonim válasza:
#11 Na azért az EÜ helyzete MO -n nem a covid miatt van.
Külföldön élek, és ekkora sz@rkavarás itt nincs a személyzet ide oda tologatásával. Fél családom MO -n EÜ -s úgyhogy mesélik ki milyen beosztásban melózik. Hát embertelen...
2021. nov. 10. 17:18
16/17 anonim válasza:
#15 persze, de azért a covid előtt nagyságrendekkel jobb volt a helyzet. Azért az embertelen, hogy már az első "hullám" után, tavaly nyár elején másfél-két évet kellett várni, mire sorra került az ember egy elektív műtétre. Nem tudom, mennyire sikerült behozni azóta a lemaradást, a legutóbbi témába vágó gyakorlatomon még csak hozzávetőleges időpontot sem tudtak mondani a betegeknek, emiatt feltételezem, hogy pl. az epekövesek nagy része az epekövével együtt hal meg.
2021. nov. 10. 17:32
17/17 anonim válasza:
#16 Mostanihoz képest talán, de jó akkor sem volt de még az elmegyet se ütötte meg. Akkor is sok helyen csak mészárszék működött. Bizonyos kórházak bizonyos osztályai eleve úgy voltak berendezkedve hogy csak a felére fogadtak betegeket a másik felén "fizetős" betegek voltak. Napi/heti/havi tarifáért, ezt nem a kórháznak fizették ofkorsz. Úgy hogy simán nem vették fel a beteget seggét meresztgető otthon unatkozók helyett. Már jó régóta omladozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!