Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik kérik a harmadik oltást...

Akik kérik a harmadik oltást azok még mindig súlyosnak látják az egész covid dolgot vagy miért teszik?

Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 08:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

nem, 8-as, éppen hogy ha mindenki oltatna, rohadtul nem kéne lockdown.

És kapaszkodj meg: az oltást felvevő ismerőseim többségének nincs szar élete, ellenkezőleg.

Viszont a te keserű, indulattal teli soraid arról árulkodnak, hogy neked sok a gondod.

2021. nov. 10. 09:27
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

“ azt tervezem, hogy áttombolom a telet, ”

🤣🤣🤣

Na igen, az ilyen tartja magát felsőbbrendűnek.

2021. nov. 10. 09:29
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

nem látják annak, tudják, hogy az.

orvos is mondja.

És ne lakosságarányosítsunk, lécci.

A kórházi kapacitást kell nézni, ami békeidőben elég, most fogy...

pont tegnap írta egy orvos is, hogy 1-2 ember ment covid sürgősségire naponta, most megy 40-50, és 18 éves is van súlyos állapotban...

a kormány nem mond semmit, így nem is látják sokan, hogy baj van, nem hisizk el

2021. nov. 10. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
25%

2-es, nem tartom magam felsőbbrendűnek, miért ne érezhetném jól magam? :)

Hétvégén el szoktam járni bulizni, ettől még, nyugodj meg, könyvtárba is járok :)

Fura, ugye?

Elhiszem.

2021. nov. 10. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
3-as, a kormány mit is mondhatna egy békamenet meg egy vadászkiállítás után, az eukaliptuszos csúcstaliról nem is beszélve...? :)
2021. nov. 10. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Tehát nálad tombolás=magadat jólérezni. Ok, értem. :)

“ tartom magam felsőbbrendűnek”

Tehát akkor egy szinten érzed magad azokkal, akik szerinted azt hiszik, chip van az oltásban?

Akkor nem szóltam.

2021. nov. 10. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

15

Na igen...

2021. nov. 10. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:
74%

Magamról nyilatkozva: Nem vagyok covid szempontból veszélyeztetett. Elképzelhetetőnek tartom, hogy lehetnek az oltásnak mellékhatásai, de igazán attól sem tartok. Viszont az oltást tartom még mindig leghatékonyabbnak a járvány mérséklésére. (Őszintén, a lehellet vékony maszkok nem sokat számítanak szerintem. A távolságtartás betarthatatlan)

Nem csak a magam szempontjait nézem, hanem a veszélyeztetettekre nézve ez a minimum gesztus, amit meg kell tennem. Azért kértem 3.-at, mert lehet, hogy 2 is hatásos, de ez a biztosabb.

2021. nov. 10. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
Én pénteken megyek a harmadikra. A fő okom most is az, mint az előző kettőnél, utazás. Sokat utazom, és így bárhova könnyen el tudok jutni, nem macerálnak. Viszont van ahol csak 270, de jobb esetben is 365 napig fogadják el az oltást, tehát ha eltelik annyi idő, ugyanúgy oltatlannak minősül az ember. Ezért oltatok most újra, ezzel még jövő nyár végéig tudok utazgatni. Amúgy fiatal vagyok és egészséges, nem is félek a vírustól, nem is kaptam még el, nem vagyok oltáspárti sem, de az oltástól sem félek. Ha ez nem lenne, nem oltattam volna be magam az biztos, de ennyit megér nekem, hogy tudjak szabadon jönni menni.
2021. nov. 10. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!