Akik kérik a harmadik oltást azok még mindig súlyosnak látják az egész covid dolgot vagy miért teszik?
nem, 8-as, éppen hogy ha mindenki oltatna, rohadtul nem kéne lockdown.
És kapaszkodj meg: az oltást felvevő ismerőseim többségének nincs szar élete, ellenkezőleg.
Viszont a te keserű, indulattal teli soraid arról árulkodnak, hogy neked sok a gondod.
“ azt tervezem, hogy áttombolom a telet, ”
🤣🤣🤣
Na igen, az ilyen tartja magát felsőbbrendűnek.
nem látják annak, tudják, hogy az.
orvos is mondja.
És ne lakosságarányosítsunk, lécci.
A kórházi kapacitást kell nézni, ami békeidőben elég, most fogy...
pont tegnap írta egy orvos is, hogy 1-2 ember ment covid sürgősségire naponta, most megy 40-50, és 18 éves is van súlyos állapotban...
a kormány nem mond semmit, így nem is látják sokan, hogy baj van, nem hisizk el
2-es, nem tartom magam felsőbbrendűnek, miért ne érezhetném jól magam? :)
Hétvégén el szoktam járni bulizni, ettől még, nyugodj meg, könyvtárba is járok :)
Fura, ugye?
Elhiszem.
Tehát nálad tombolás=magadat jólérezni. Ok, értem. :)
“ tartom magam felsőbbrendűnek”
Tehát akkor egy szinten érzed magad azokkal, akik szerinted azt hiszik, chip van az oltásban?
Akkor nem szóltam.
Magamról nyilatkozva: Nem vagyok covid szempontból veszélyeztetett. Elképzelhetetőnek tartom, hogy lehetnek az oltásnak mellékhatásai, de igazán attól sem tartok. Viszont az oltást tartom még mindig leghatékonyabbnak a járvány mérséklésére. (Őszintén, a lehellet vékony maszkok nem sokat számítanak szerintem. A távolságtartás betarthatatlan)
Nem csak a magam szempontjait nézem, hanem a veszélyeztetettekre nézve ez a minimum gesztus, amit meg kell tennem. Azért kértem 3.-at, mert lehet, hogy 2 is hatásos, de ez a biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!