Van itt olyan aki 2 Pfizer után kínait kért harmadiknak?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
Volt a 3. után oltási reakció? Az első kettőhöz képest más volt?
2021. nov. 9. 16:35
1/10 anonim válasza:
Hát jó gyökér lehet aki ilyet csinál
2/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. nov. 9. 16:55
3/10 anonim válasza:
Kicsit off, de en anno 2 kinait adattam be először, mert az volt. Kíméljetek pls! :)
Minimális volt a mellekhatas, leginkabb fájt a helye.
3. Janssen volt, az estere 37.8 as hőemelkedés, olyan lázasan bagyadt erzes 1,5 napig. Helye fájt vagy 4 napig.
4/10 anonim válasza:
#3 Pont azt választottad harmadiknak aminek a legrosszabb a hatásossága a tanulmányok szerint?:DDD
5/10 anonim válasza:
Mekkora vagy! Nem, képzeldd ezt elfogadják egy dózisban is külföldön azért. Bár biztos ezt nem olvastad....
6/10 anonim válasza:
Tudok róla, csak nekem van annyi eszem, hogy nem egy 60% hatásosságal rendelkező oltást választok 😂
7/10 anonim válasza:
Akkor már inkább szedj antibiotikumot 😂
8/10 anonim válasza:
Kedves 4-es/6-os... eredj feküdj be az ugyanilyen szamozasu villamosok alá inkabb, ha nem tudsz oltasi reakcióról irni, hanem nyomod nekem a rossz szövegedet a nagy eszeddel.
9/10 anonim válasza:
Bocs, nálunk csak 1es és 2es villamos van:)
Na, én két Pfizert kaptam (Volt annyi eszem, hogy nem a legszarabbat választom) és mellékhatás volt, hogy fájt a jobb karom 1-1 napig. Így elégedett vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!