Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki az, aki beadatja az influen...

Ki az, aki beadatja az influenza elleni oltást? Hány éves vagy, milyen nemű, milyen alapbetegségekkel?

Figyelt kérdés

Én gondolkozom rajta, szeretném. Igazából a háziorvosom nem kompetens és vele kellene beadatnom, ez tart vissza. Vannak alapbetegségeim és az első kettő COVID-oltás nem használt.

Kérlek, olyanok válaszoljanak, akik alapvetően a tudományban bíznak, hisznek az orvosoknak, szednek gyógyszert, ha úgy van és nem a saját szervezetükben bíznak.

2021. nov. 7. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a 2000-es évek elején adattam be, mert évente 2x legalább benyaltam valami vírust és nagyon nem szerettem betegnek lenni.

Na az oltás után más dimenzióban tapasztaltam meg a betegség fogalmát.

A doki elintézte annyival, hogy van akire ilyen hatással van, hát köszi.

2021. nov. 7. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Semmilyen oltást soha nem adattam be nátha ellen, ilyen a covid is. Kizárt. Nem szoktam beteg lenni légúti vírusok miatt, utoljára 25 éve voltam lázas.
2021. nov. 9. 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Influenza elleni, nem korona és nem kérdeztem, mikor kaptál el legutóbb felsőlégúti fertőzést.
2021. nov. 9. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Azt beszélik, hogy most az influenzaoltás is COVID-oltás, szóval kihagyom. Na nem mintha amúgy nem hagynám ki... :D
2021. nov. 11. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az influenza elleni oltás régi, ismert, már sokat alkalmazott oltás. Eddig még senkiről nem hallottam, akinek ártott volna. (Max. nem használt.) Mivel most kimaradt egy év, amikor nem volt influenza, ha majd megint lesz, várhatóan többen lesznek betegek, mint máskor. És a covid sem fog még eltűnni, szóval, azt hiszem, én is beoltatom magam influenza ellen.

Te viszont előbb a harmadik covid oltást adasd be inkább, ha már több, mint fél éve kaptad a másodikat, és covidos sem voltál fél éven belül. Az influenza úgyis csak januárra várható. És legalább két hétnek el kell telnie a két oltás között, de én inkább 1 hónapot várnék.

2021. nov. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!