Mit tegyek ha napok óta lázas vagyok ?
Figyelt kérdés
Negy napja van mar lazam ,nem tul magas (38 celsius) Vettem be lazcsillapitot,darabig ideig jo ,utana ugyan ugy visszakuszik.Egyebkent nincsenek olyan brutalis tuneteim,faj a fejem es a szemem is ,illetve egy picit kohogok,erom viszont van .Viszont a laz az egyszeruen nem akar beallni . Szerintetek mi a teendo ilyenkor .Orvoshoz holnap mindekeppen el akarok menni. A tobb napos laz miatt ne varjak holnapig ?Menjek korhazba vagy ugyeletre?2021. nov. 7. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ne menj, ha más panaszod nincs. Tegyél a csuklódra, mellkasodra priznicet, vagy vegyél hűtőfürdőt.
2/6 anonim válasza:
Felesleges a kórház és az ügyelet. Várd ki a holnapot.
3/6 anonim válasza:
Ha nem vagy kegyetlenül rosszul, miért mennél az ügyeletre? Feleslegesen terhelnéd a szervezeted az utazással, várakozással. Pihenj, igyál sokat és csillapitsd a lázat. Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk telefonálni kell az orvosnak ha lázasak vagyunk, nem lehet csak úgy beállítani. Mielőtt mész hívd fel, nehogy potyára bemenj holnap.
4/6 anonim válasza:
Holnap hívd fel a háziorvosodat, és lehetőleg, amíg nem mondja, ne menj be magadtól. (hacsak nem lehet telefonon felhívni) Ha be kell menned mindenképpen, legyen rajtad orvosi maszk.
A SBO-ról azonnal elzavarnak, ott nem szoktak foglalkozni a "4 napja beteg vagyok" betegekkel (legalábbis nálunk így van).
Ez lehet akár influenza, vagy Covid is, sajnos a tünetek ráillenek mindkettőre.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkitől a hasznos információkat
2021. nov. 7. 18:05
6/6 anonim válasza:
Ne menj sehova, kinyírnak a kórházban és mész a covid statisztikába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!