Feleségemnek munkahelyen pozitív lett a tesztje. 4 napja karanténban vagyunk én a 11 éves fiam és a feleségem. Mi miért nem kaptuk el a vírust?
Se nekem, se a gyereknek nincs semmi tünete, teljesen jól vagyok. Párom tünetei: enyhe köhögés, némi hurutos köhögés inkább, mintsem száraz, folyik kicsit az orra és sokat tüsszög és fáj a torka kicsit.
Láza nincs és nem is volt.
Hogy lehet, hogy egy légtérben, egymás mellett alszok vele és nem kaptam el? Nem mintha hiányozna, de érdekes a dolog.
Valóban van lappangási ideje a koronavírusnak, de akár az is benne van a pakliban, hogy tünetmentesen estek át a fertőzésen, illetve akár még az is, hogy el sem kapjátok, bár erre a legkisebb a valószínűség, hacsak nincs ellenanyag a szervezetetekben egy korábbi náthából amelyre azt hittétek, hogy csak megfázás.
Maradjatok karanténban aztán majd kiderül. Ha addig semmi nem lesz akkor megúsztátok olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!