Volt olyan köztetek, hogy pozitív COVID tesztetek volt és tüneteitek is jelentkeztek, a tünetek elmúlása után elmentetek még egy tesztre, és még mindig pozitív volt?
Figyelt kérdés
Az első teszt vagy a tünetek vége után mennyi idővel volt még mindig pozitív a teszt?
Illetve ezután megint karanténba kerültetek?
2021. okt. 16. 14:25
1/2 anonim válasza:
Nekem kellett, mivel kórházba kellett mennem más jellegű betegség miatt, és ahhoz negatív PCR kellett.
Február 19-22 közt fertőződtem. 24-én jött az első tünet, de akkor reménykedtem, hogy csak nátha. Március 2-án volt a pozitív gyorsteszt.
Szegedre küldött PCR minta 13-án már negatív. Pár nappal később, a Pestre küldött minta pozitív lett. Utána zsinórban mind pozitív. Április 24-én sikerült végre újra negatívat produkálni.
Újra nem kerültem karanténba, ugyanis nagyon jól tudják, hogy sokan még sokáig pozitív PCR eredményt kapnak.
2/2 anonim válasza:
Nekem áprilisban volt a fertőzésem. Április 4-én pozitív lettem gyors teszt majd PCR alapján is, és 14-én járt le a karanténom. 16-án teszteltek megint PCR-rel, még pozitív volt, de azt mondták már nem fertőzök elvileg. Munkába viszont nem mehettem még, a következő tesztet 21-én csinálták, az már negatív volt. Tüneteim nem nagyon voltak, folyt az orrom kicsit és fáradtabb voltam, mint egy sima náthában. Régen lázas, betegen is mentem dolgozni ha muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!