Mi kell még ahhoz, hogy elkapjam a covidot?
Gondolkodtam a harmadik oltáson, mert hogy őszinte legyek, nagy nyomást érzek magamon, kb minden ismerősöm megy már a harmadik oltásért. Ráadásul nekem ez nem is harmadik, hanem második lenne, mert Janssent kaptam 4 hónapja.
Viszont elgonolkodtam azon, hogy egészen novemberig maszk nélkül minden nap bejártam irodába dolgozni, reggel-este tömött buszon, mindenki köhögött/orrot fújt körülöttem stb., egész ősszel csapatépítő bulikon voltam (nemrég csatlakoztam új munkahelyre), irodában maszk nélkül vagyunk egész nap együtt, rengeteget buliztam stb. És semmmi bajom, egy nátha sem. Azt érzem, nem is vagyok fogékony erre a vírusra, vagy az oltás véd ennyire? Kb ha akarnám, sem kapnám el...
Először is örülök, hogy ennyire higgadtan folyik az eszmecsere erről, ez ritka is, de tényleg jó érzés.
Szóval...
#18: Valóban nem a férjem/anyám/szomszédom tart kést a torkomhoz, hanem maga az állam: hiszen kirugással fenyegetnek, ha nincs oltás.
#19: Tehát ha nem is önszántamból, hanem társadalmi kényszer hatására (álá... kés a torkomhoz) elmegyek oltásra, de nem írom alá vagy minden kérdésre igen-t adok, akkor nem kapok oltást, így oltási igazolványt sem, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen sehová sem mehetek, mert nincs oltási igazolványom.
Egy kitalált és csak a médiában terjedő vírust nem lehet elkapni.
COVID = Certificate Of Vaccine Identification
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!