Ha valaki miután még nem tud rólla, elkapja a covidot, mikor jelenkezik a tünetek?
Figyelt kérdés
Napok vagy órák után?2021. márc. 26. 06:41
1/6 anonim válasza:
Változó.
Nekem most van teljesen tünetmentes pozitív rtg-asszisztens ismerősöm, hetekkel a második oltás után. Kötelező teszten derült csak ki.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy soha, mert tünetmentesen átvészeli!
A rémhírekkel ellentétben sok ember immunrendszere jól tudja kezelni, csak az ő számukkal nem lehet ijesztgetni.
3/6 anonim válasza:
Nekem 3 nap volt. Anyukámnál kimutatták, és ő karanténba került. Nekem pont 3 nap múlva jött meg a covid. A 3. napon este lázas lettem.
4/6 anonim válasza:
1-es: ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy megelőzzem az anti-vaxxerek "Minek az oltás, ha úgyis elkapják az emberek" jellegű kommentjeit, hogy az oltás attól véd, hogy megbetegedj, szaporodni tudjon a vírus a szervezetedben, de az orrban, garatban jelen tud lenni ahogy belélegzed, viszont onnan nem terjed tovább, nem "szívódik fel", pár nap után magától megdöglik. Viszont a PCR teszt pálcikájával tökéletesen bele lehet oda túrni és így a teszt is pozitív lesz, illetve a hordozó ember - mert hogy nem hívható fertőzöttnek tudja szórni a vírusokat. Ezt csak a jövőben ide tévedő olvasóknak írtam le.
5/6 anonim válasza:
4, azért még kicsit tájékozódj, mielőtt ilyeneket leírsz. Ez ugyanis nettó marhaság.
6/6 A kérdező kommentje:
Mit?
2021. márc. 27. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!