Covid fertőzés óta a beszédzavar?
Sziasztok! Áprilisban estem át a covidon, minden elővigyázatosság ellenére. Azóta azt vettem észre magamon, hogy sokszor keresnem kell a szavakat, véletlenül mást mondok, mint akarok valamint a rövidtávú memóriám sem olyan, mint volt és gépelésnél is rendszeresen elírásaim vannak. Kérdésem, hogy más is tapasztalta/tapasztalja ezt? Idővel elmúlik?
3 hétig dögrováson voltam, pedig egészségesen élek, semmi cigi, kávé, pia is csak ritkán és sportolni is szoktam.
35/F
Nálam ez 14 éves koromban kezdődött, és azóta megvan..
Az sem biztos hogy a covid miatt van.
29F
Nálam azóta van egy kb tenyérnyi érzéketlen terület a jobb combomon. Nincs kiütés, semmi elváltozás, csak a bőrfelület érzéketlen lett. Ha megnyomom, mélyebben már érzem.
Még a végén kiderül, hogy tényleg egy biológiai fegyver szabadult el :|
Covid után diagnosztizáltak magas vérnyomást nálam, mondhatnám, hogy a covid miatt van, de a családban eddig mindenkinek magas volt, nem is gondoltam rá hogy a covid miatt alakult ki.
Viszont 2019-ben egy combosabb influenza után, több, mint egy évig fájt a hasam. Nem tudták megmondani, hogy mitől, de szerencsére spontán elmúlt.
Sajnos ez a pusztító világjárvány és más katasztrófák napjainkra úgy lettek megjövendölve, hogy egyik hely után a másikon tapasztalható és az emberek elhalnak a félelemtől és azoknak várásától amik a lakott földre jönnek.
De amikor a Királyság jó hírét prédikálják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, akkor szűnik meg az összes rossz dolog.
Így a fizikai és mentális betegség sem lesz többé!
Kognitiv es memoriazavar elofordulhat. Nekem mar a covidolasom elott is jelen volt pontosan az, amit leirtal, felcserelek betuket gepelesnel, nem talalom a szavakat, es nem birtam megjegyezni egy rovidebb szamsort se 3 masodpercnel tovabb. Ugy veszem eszre, hogy most mar javul a dolog, felevvel a covidom utan, bar en teljesen tunetmentesen veszeltem at a betegseget valahogy tavasszal.
De lehet szimplan az is, hogy kapkodsz, hadarsz, sietsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!