Mi okozhat egyensúlyzavart, bizonytalanságérzetet?
Próbálom figyelmen kívül hagyni, de eléggé idegesítő tud lenni, amikor például séta közben nem arra megyek, amerre akarok, beütöm a vállam az ajtókeretbe, vagy mint múltkor is történt, neki megyek a mellettem sétáló barátomnak. Nem igazán feltűnő szerintem kívülről, engem viszont zavar. Nem folyton van jelen ez a probléma, de azért elő-előjön sajnos.
Emellett még beszédzavar is előfordul elég gyakran.
Van valakinek ötlete arra, hogy mi okozhatja, vagy esetleg hasonló tapasztalatok?
Menjek vele esetleg orvoshoz?
Vércukrod milyen?
Úgy tudom az is okozhat ilyesmi tüneteket
Köszönöm a válaszokat!
1-es válaszoló, nem iszok.
2-es igazából elég sokféle gondom van néha beszéd közben. Van, hogy dadogok, de csak 1-2 szó erejéig. Sokszor helytelenül rakom össze a mondatokat nyelvtanilag, vagy rosszul ragozom be a szavakat. Olyan is előfordul, hogy nem találom a megfelelő szót, vagy hogy teljesen mást mondok helyette, amit néha észre sem veszek, mások hívják fel rá a figyelmemet. Ezek nem minden megszólalásomnál vannak jelen, de eléggé gyakoriak, mindennaposak.
Fülészeten évek óta nem jártam.
3-as nem tudom, nem szoktam mérni. Tudtommal nincsen vércukor problémám.
bppv vertigo-ra tippelek, nekem emiatt táppénzre kellett menni legalább 3 hétre, míg teljesen el nem múlt, ezalatt 1 hétig Cavinton infúzióra is járnom kellett, de nem volt sok haszna.
Szinte csak feküdtem, TV-től hányingerem volt.
Sajnos nekem már másodszorra jött elő a 3 év alatt, orvos sem mondta hogy milyen módon lehetne megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!