Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltatlanok miatt halnak...

Az oltatlanok miatt halnak meg emberek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Azért mert öregek és betegek. A sok homár ugorjon fel a magyar covidoldalra és pörgesse végig a halállistát. Tudom, nekem kell bevennem a halálraítélt vénemberek gyógyszerét, hogy ne essen bajuk. Biztos nem halnának meg egy megfázástól 80 éves cukros májzsugoros betegként, csak azért történik, mert vannak, akik nem hajlandók magukba lövetni egy kísérleti kotyvalékot XD
2021. nov. 6. 14:31
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

21

Én is ezt mondom, pláne mikor leukémia meg ilyen alkoholos májzsugoros emberek szerepelnek vagy éppen eleve tüdőtágulat meg fene tudja milyen súlyos, fél lábbal a sírba húzó krónikus betegségeket sorolnak fel. Csontvelőrák és így tovább. A halálozás átlagéletkora is 70+ bőven. Semmi rendkívüli nincs ebben a vírusban, mint az influenza az időseket viszi inkább és az eleve rossz állapotú betegeket.

Nekem van cukros ismerősöm, aki lazán túlélte otthon a covid19-et.

2021. nov. 6. 19:05
 23/23 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és nincs oltva, megmondta, hogy nem is lesz.
2021. nov. 6. 19:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!