Ha megkaptad valamelyik vakcinát a koronavírus ellen, voltak/vannak- e mellékhatásai?
NEM oltási reakció
És személy szerint neked. NEM ismerősnek, rokonnak.
"Tudom, csak akkor hat a gyógyszeretek, ha én is beveszem."
Igen, ilyenek a védőoltások. Amiket gyerekkorodban kaptál, azok is csak azért tudtak megvédeni, mert másokat is beoltottak.
Közösségi érdek (amiben te is benne vagy, azert hívják "közösségnek") amikor egy adott problémát, mindenki számára elfogadhatóan megoldani csak úgy lehet, hogy a közösség minden tagja kiveszi belőle a részét.
N
Ha te úgy érzed, hogy ettől "lemész kutyába" akkor szerintem keress meg szakembert, mert mentális problémáid vannak. Ráadásul olyan dolgoktól félsz, ami nincs, saját magadat hergeled mondvacsinált indokokkal. Aki nem osztja a nezeteidet (pl oltat) azzal agresszív vagy és lekezelő.
Nem bántani akarlak, és semmi kedvem a stílusodhoz, kerülöm az ilyen embereket, mert "szívják a vérem" nincs kedvem hozzájuk, elrontják a kedvem. Az egyik testvérem is ilyen volt. Kezelték. Sikeresen.
Ma már sokkal nyugodtabb, boldogabb , nem lát farkast mindenhol, nem néz le másokat, elviselhető a természete.
En sem vagyok nagy humanista, sokszor meg is mondom a magamét , főleg ha sértegetnek. De hát ki nem. Viszont nem nézek mindenkit magas lóról, és udvarias vagyok. Tiszteletben tartom mások döntéseit, akkor is ha én magam azt baromsagnak tartom. Amíg nekem nem származik hatranyom belőle. Ha már engem is (és sok más embert) érint az ő döntésük, akkor már közösségi probléma.
Na, ilyenkor szokott már elegem lenni.
Semmit nem értesz. A csicska pont hogy te vagy. Nem is kicsit. Szánalmas az erőlködésed. A stílusod tipikus fiatal kis suttyó.
Mivel gondolom ezt sem érted, csak a sértegetést vagy képes felfogni:
Olyan hülye vagy, hogy az már fáj.
Nem kell itt lenned, nem neked szól a kérdés. Menj mashova trollkodni, sértegetni ahol vevők az emberek az ilyen alacsony értelmi és érzelmi intelligenciára.
De felőlem maradhatsz is ha nagyon akarsz. Én meguntalak, nem fogok válaszolni akármit írsz. Bunkó vagy, és ráadásul még hülye is. Semmi kedvem ehhez. Van elég bunkó a környezetemben, nem kell elviselnem még itt is.
Itt is csak a szájkarate megy! 😒
Na, most léptem ki ebből a kérdésből.
Ez sajnos nem szájkarate.
Mar töröltek ki innen hsz-t a buta bunkó kötekedő stílus miatt. Ráadásul még kérdést sem volt képes értelmezni.
Az ilyenek általában aluliskolázott ostoba emberek és/vagy fiatal kis hülyék. Kölykök. Imadnak kötekedni, és észre se veszik, hogy saját magukat járatják le a tudatlanságukkal. Az eszuket a kotekedessel, sertegetessel helyettesítik. Nagyon nem kedvelem az ilyeneket, semmi kedvem lealacsonyodni a szintjükre. De van, hogy nem bírom ki, és vissza szólok (általában átnézek rajtuk), persze ilyenkor neha megy a "szájkarate" de még sajnos akkor sem arról, amiről kéne, csak szimpla sertegetés mert mással nem lehet náluk érvelni (a legtöbb még ezt a szót sem ismeri) , nem vevő a normális kommunikációra, mert nem tud. Ha lehetne kitorolnem én, csak sajnos nem lehet. Szerencsére vannak moderátorok. Innen is töröltek már ki, pedig én nem is jelentettem.
Ezeket kitíltani kellene. Megkerdezni a korukat (szerintem rengeteg a tizenéves aki itt okoskodik, bunkóskodik a stílusukon látszik) esetleg egy rövid intelligencia tesztet csinálni mielőtt hagyják regisztrálni, kommentelni.
Addig sajnos ez lesz. Nincs olyan kérdés, ahova nem pofátlankodik oda egy-egy kötekedő bunkó. Csak hogy beszóljon. Szerencsére lehet jelenteni, de jobb lenne ha nem tudna hozzaszolni. Minek?!
"pedig én nem is jelentettem"
Bárki jelentheti. Kéne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!