Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha megkaptad valamelyik...

Ha megkaptad valamelyik vakcinát a koronavírus ellen, voltak/vannak- e mellékhatásai?

Figyelt kérdés

NEM oltási reakció

És személy szerint neked. NEM ismerősnek, rokonnak.

2021. nov. 3. 19:54
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Sajnos ez az egyik fő probléma. Sokan most minden bajukat az oltás hatásának tudnak be. És a valódi, a valóban oltás mellékhatásaitól szenvedő emberek eltünnek közöttük. Ami nagyon nem jó!

Én elhiszem, hogy vannak ilyenek, nem vagyunk egyformák, nincs olyan szer, ami mindenkire nézve biztonságos lenne (még egy egyszerű algopirin, vagy akár egy hajfesték, de egy sima mogyoró is van akiknek komoly gondot, halált okozhat) de az biztos, hogy jóval kevesebben, mint ahányról hallunk/olvasunk ilyen-olyan fórumokon. Mivel több millió emberről beszélünk, lesznek olyanok, akiknél jelentkeznek bajok. Én azt tudom, hogy a munkahelyemen, ahol közel 200 ember dolgozik, és mindenki oltva van (tudományos terület), senki sem halt meg, és senkitől nem tudok, akinek egészségügyi károsodást okozott volna. Ha volt is ilyen, az vagy elmúlt, vagy nem olyan mértékű, hogy hianyozzon miatta. De megismetlem, nem tudunk ilyenről.

Ettől függetlenül elhiszem, hogy néha akad olyan ember, akinél sajnos komolyabb problémát okozott. Nem vagyunk egyformák. (Allergiák, meglévő vagy épp lappangó eddig észrevétlen betegségek..stb.)

De ez ritka. Nem olyan gyakori, mint ahogy itt eloadjak páran. Akik általában oltás ellenesek, vagy csak félnek. Az, aki a környezetében meghalt az oltás után, vagy egyéb problémája lett, az megtortent volna akkor is, ha nem oltják be. Sajnos a betegségek ilyenek. Egyszer csak megjelennek.

Erre olvastam valahol egy jópofa dolgot: nem idézem pontosan

" ...apámnak trombózisa lett. Pedig örökmozgó egészséges ember. Válltig állítja, hogy az oltástól. Kérdeztem tőle, hogy nem lehetséges, hogy inkább a stressz meg a sok kolbász? Azt mondta, nem,nem ő biztos benne , hogy az oltástól van.

Hmm.. hát jó. 🤷

Csak az a furcsa, hogy nem is kapott oltást."

2021. nov. 5. 21:00
 32/49 anonim ***** válasza:
63%
Ti tudjátok, pupákok. Oltsátok magatokat amivel és ahányszor akarjátok, de engem hagyjatok ki belőle. Nincs kedvem szívizomgyulladás- és autoimmun-lottózni. És nem, nem fogom meggondolni magam a lélegeztetőn, mivel esélytelen, hogy rákerüljek, legalábbis a dögvész miatt.
2021. nov. 6. 00:20
 33/49 A kérdező kommentje:

Senkit se érdekel.

Es nem ez volt a kérdés.

2021. nov. 6. 03:47
 34/49 anonim ***** válasza:
79%
A mellékhatások sem érdeklik a kutyát sem. Lövetsz, lesz, ami lesz és vársz a következőre. Nincs kártérítés, gój.
2021. nov. 6. 12:12
 35/49 A kérdező kommentje:

Szerintem elég sokan vannak, akár csak itt a gyakorin, akik folyamatosan a mellékhatásokról beszélnek. Elég sokan.

Vannak közöttük olyanok is, akik beoltatták magukat és tapasztalták, és a legtöbben olyanok, akik nem merik emiatt beoltatni magukat, akik csak hallották, olvasták mások valós vagy vélt tapasztalatait.

Nem fogják leállítani az oltásokat, és folyamatosan próbálják ezután is rábeszélni az embereket, mert közhelyes vagy sem: közösségi érdek, és az emberek nagy részénél nem okozott problémát.

Sajnos vagy nem sajnos, olyan ez mint pl a latex kesztyű vagy egy-egy gyógyszer, amiről már írtam. Van/lesz akinél károsodást fog okozni, mégis ott vannak a boltok polcain és milliók, milliárdok használják/szedik naponta, mert rájuk nézve veszélytelen.

Láttatok már allergiás reakciót hajfestékre? Én láttam. Mégis ott van a drogériák polcain jelen pillanatban is milliók használják, és semmi bajuk tőle.

2021. nov. 6. 12:37
 36/49 anonim ***** válasza:
25%

"Láttatok már allergiás reakciót hajfestékre? Én láttam. Mégis ott van a drogériák polcain jelen pillanatban is milliók használják, és semmi bajuk tőle."

Kíváncsi lennék, azok közül, akik az oltás mellékhatásaitól félve nem oltatják be magukat, hánynak festett a haja... És hogy hányan közülük festik vagy festetik olyan hajfestékkel a hajukat (ráadásul rendszeresen), amelyiknek az esetleges mellékhatásairól több évtizedes tapasztalatok állnak rendelkezésre...

2021. nov. 6. 14:20
 37/49 anonim ***** válasza:
54%

Önmaguknak okozták a bajt, magukra vessenek, és ne panaszkodjanak. Miért nem vetették össze a kockázatot a haszonnal. Huszonéves férfiak között 0,01% az esélye, hogy szívproblémákat okozzon, miközben magába a vírusba szinte lehetetlen belehalni (persze vannak holtak, akik eleve súlyos betegek voltak). Ha az összesített globális statisztikát nézzük, az igazolt fertőzöttek 0,02%-a hal meg, az átlagos halott 70 fölötti, és a magyar adatok szerint fél lábbal a sírban volt a betegség előtt is. Ekkor még nem is beszéltünk a ki nem derült fertőzésekről, amiből bőven akad, meg a "két hónapja pozitív volt, ma rádőlt a fal" halálokról.

És nézzük a nyári bohóckodást: idehaza teljesen eltűnt, Indiában, ahol mellesleg májusban 40°C-ok voltak, épp berobbant a hajdani indiai variáns, amit később delta™-ra kereszteltek, gondolom a marketing miatt, mert az egyszerű ember még ráeszmélne, hogy Indiában ugyanez a mutáns fingott ki. Persze a hoax videók és képek nagyon megrázóak voltak, mai napig velül álmodom.

Aki beoltatta magád és szerencsétlenebb, az ráeszmél mekkora bakot lőtt, a szerencsésebbek meg megmaradnak vak haszonállatnak, és majd eljárkálnak dokihoz az ilyen-oylan szövődményeikkel. ¯\_(ツ)_/¯

2021. nov. 6. 14:22
 38/49 A kérdező kommentje:

Nagyon unalmas már ez a sok konteós maszlag.

Igen, a vírus szerencsére az emberek nagyobb részénél nem halálos.

Az oltás szerencsére az emberek nagyobb részénél nem halálos.

Mindkettőben van kockázat. Főleg idősebb és/vagy beteg emberek körében.

A jelenlegi álláspont az,hogy a vírus a veszélyesebb.

A mégszerencsésebb "vak haszonállat" oltatlanok, meg orosz rulettet játszanak, sajnos nem csak saját magukkal, hanem mindenkivel a környezetükben. És kéretik megbetegedés esetén a kórházakat elkerülni, hiszen nektek meg se kottyan ez. Hagyjuk meg a helyet azoknak, akik nem ilyen szupermenek. 👍

2021. nov. 6. 15:14
 39/49 anonim ***** válasza:
35%
Tudom, csak akkor hat a gyógyszeretek, ha én is beveszem. Egy oltottnak nincs beleszólása egy oltatlan dolgába, hisz alatta áll. Szolgalélek lakozik benne.
2021. nov. 6. 15:20
 40/49 A kérdező kommentje:

Nem. Önző lélek lakozik benne. Bar a 21.szazadban már nem is annyira furcsa, ha valakinek fingja nincs mit jelent az, hogy közösségi érdek.

2021. nov. 6. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!