Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha megkaptad valamelyik...

Ha megkaptad valamelyik vakcinát a koronavírus ellen, voltak/vannak- e mellékhatásai?

Figyelt kérdés

NEM oltási reakció

És személy szerint neked. NEM ismerősnek, rokonnak.

2021. nov. 3. 19:54
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Minden koronavírussal, oltással kapcsolatos kérdésnél.

(Tökéletesen egyetértek! Pontosan ugyan ez a véleményem mindenről.)

2021. nov. 5. 08:39
 22/49 anonim ***** válasza:
11%

Nem mindegyiknél, tény, vannak hozzászólásaim ilyen kérdésekre. De nem mindegyiknél :D

De hogy megnyugodjon a lelked, ezentúl vagy fröcsögni fogok a vírus, oltás, járvány ellen és terjeszteni fogom a konteókat, ha ennyire zavar XD

2021. nov. 5. 08:56
 23/49 A kérdező kommentje:

# 22

Ne haragudj, de nem értem, mi bajod?

Azt írtam hogy "neked minden ilyen kérdésnél be kellene kopiznod ezt a választ "

Vissza kérdeztél, hogy "milyen minden kérdésnél" stb..

Ekkor gondoltam félre értetted amit írtam, ezért válaszoltam hogy "minden koronavírussal oltassal kapcsolatos kérdésnél (oda kellene irnod/kopiznod ) és hogy "tökéletesen egyetértek pontosan ugyan ez a véleményem.".

Most meg nekem támadsz. Miért?

Teljesen jól osszeszedett normális logikus választ írtál arra, amit feltettem kérdést, és ez nagyon tetszett nekem, mert én is ugyan így gondolom, mint ahogy te leirtad a hosszabb kommentedben hogy hogyan vélekedsz ebben a kérdésben. Azért írtam hogy mindenhova oda kéne irnod.

Komolyan nem értem mi bajod.

2021. nov. 5. 10:45
 24/49 anonim ***** válasza:
72%
Örülök,hogy tetszett :) mindem jót (nem irónikusan írtam :))
2021. nov. 5. 11:48
 25/49 anonim ***** válasza:
36%
2 pfizer és semmi gond nem volt.Azóta sincs semmi gond.
2021. nov. 5. 15:40
 26/49 anonim ***** válasza:
#11 Téged meg ennyire zavar, hogy meghalnak emberek?
2021. nov. 5. 19:24
 27/49 anonim ***** válasza:
Nem zavar, hogy meghalnak az emberek?? Hmmm… Olyan lehetsz, mint az egyik haverom, aki azt mondja, hogy nem baj, hogy van ez a vírus, meg pandémia, legalább kevesebb ember lesz a Földön!
2021. nov. 5. 20:10
 28/49 A kérdező kommentje:

Komolyan nem tudod értelmezni, hogy mi zavar?

2021. nov. 5. 20:22
 29/49 A kérdező kommentje:

Ez kinek szól?

2021. nov. 5. 20:23
 30/49 anonim ***** válasza:
31%

"Oltási reakció: pl a szúrás helyén jelentkező fájdalom, duzzanat..stb.

Mellékhatás: meglevő betegség tünetei felerosodnek, hormonháztartás problémák, cikluszavarok, felerosodott autoimmun problémák, pajzsmirigy problémák..stb."

Ma valakitől azt hallottam, hogy egy csomó olyanról hallott, akinek cikluszavarai lettek az oltás után/miatt (már nem tudom, hogyan fogalmazott, de úgy értette, hogy miatt, az elég egyértelmű volt). Aztán egyszercsak hozzátette, hogy 12-14 éves lányokról beszél (vagyis olyanokról, akiknél teljesen normális, ha még nem rendszeres a ciklusuk)... :)))

2021. nov. 5. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!