Honnan szedik az oltás / vírustagadók ezeket?
Benéztem kíváncsiságból pár fb csoportba, eszméletlen miket olvasni ott, aki oltatott és valamit érez azonnal az oltásra fogja, meg 100 an odaírnak különbféle betegségeket a haláltól a fekvő beteggé válasig természetesen csak az oltástól.
Aztán a legdurvábbak hogy mindenki meghal, biorobot, grafén oxid, népírtás, mágneses lesz a test az oltástól stb... Ezek honnan erednek?
Az is egy "kacsa", hogy a gyártók nem vállalnak felelősséget a termékeikért!
Felelősséget vállalnak, mivel nem méreg van a vakcinákban, hanem természetes anyagok, amelyek nem okoznak semmiféle problémát! Ezért vállalják is a felelősséget, és aki akarja nyugodtan perelje be őket!
Egyszerűen nem bízok se a kormányban, se az oltásban se a médiában, se a whoban és már se semmiben. Mindenhol már a pénz diktál és a kapzsiság. Hányszor meg kellett már tapasztalni, hogy becsaptak! Pl azt ígérték, hogy senkinek nem lesz kötelező a vakcina, és most hol tartunk? nem kötelező, csak nélküle nem dolgozhatok, nem kereshetek, aztán senkit nem érdekel, hogy meghalok vagy mi lesz velem.
Nem vagyok hülye, látom, hogy van vírus - más kérdés az eredete - de hogy miért kell ennek ekkora körítés, azt nem értem. És persze csak az oltás lehet rá a megoldás. De hát nem látjátok, hogy nem oldja meg a helyzetet? Magyarországnak csaknem kétharmada megkapta már az oltást, akkor mit keresnek megint annyian a korházban, mint tavaly ilyenkor??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!