Honnan szedik az oltás / vírustagadók ezeket?
Benéztem kíváncsiságból pár fb csoportba, eszméletlen miket olvasni ott, aki oltatott és valamit érez azonnal az oltásra fogja, meg 100 an odaírnak különbféle betegségeket a haláltól a fekvő beteggé válasig természetesen csak az oltástól.
Aztán a legdurvábbak hogy mindenki meghal, biorobot, grafén oxid, népírtás, mágneses lesz a test az oltástól stb... Ezek honnan erednek?
Kérdező.
Ti nem ezt csináljátok?Kb. ugyanolyan szinten van a két csoport sőt ti még általánosítotok is.
Nálatok mindenki covidban hal meg. Ha elüti az autó akkor is.
Ti ráhúzzátok mindenkire hogy vírústagadó meg oltástagadó aki specko csak a covid vakcinát nem kéri.Akkor miről beszélünk?
Mondjuk ez a grafénos dolog meg a többi valóban butaság.
Ez a sok marhaság, a grafén, a chip pont ezért van bedobva a köztudatba, hogy a sok hülyeségközt elvesszen a lényeg. Ez egy létező stratégia és nem is működik rosszul. Már 20 éve olvastam erről.
10#
Azért bizonytalanok az emberek mert nem kapnak hiteles forrást TV-ből (M1, TV2-őt ne nevezzük híradónak), valamint nem bíznak az államban sem, gondolj bele hány ügyet tusoltok már el, és mennyi derült ki később (Csernobil pl).
Én úgy vagyok vele nem érdekel ki oltat és ki nem, én tiszteletben tartom aki oltat és azt is aki nem, viszont azt nem tűröm el, hogy valaki azért lenézzen vagy szinte már embernek se tekintsen mert nem vagyok beoltva. Persze a kormány most elakarja intézni, hogy munkanélküli legyél ha nem tolod be magadba, ilyenkor nem éreztek valamit azért, miért kell erőltettni ennyire egy "teszt vakcinát" amire még felelősség sincs?
Les*arom az egész covid dolgot, de engem hagyjon békén az oltással mindenki. Majd ha úgy érzem beoltatom magam, amíg nem érzem úgy addig én azért eldönthetem, megdögölhetek-e? Köszönöm ha igen.
Kedves Kérdező!
El ne hidd a sok conteos kommenteket!
Az covid védőoltások igenis megvédenek a fertőzéstől is, nem csak a súlyos szövődményektől!
Az is csak egy konteós kacsa, hogy az oltottak is fertőződnek, nem igaz, azért hívják védőoltásnak mert valóban megvéd a fertőzéstől.
A különböző oltottaknál jelentkező tünetek nem valós tünetek, mint ahogyan az is, hogy az oltottak morgellons betegséget kapnak 2-3 év múlva, maga a morgellons betegség is csak egy hipochondria, kitaláció amit a konteosók találtak ki!
A vakcinákban nincsen graffén oxid, abban csak olyan anyagok vannak melyek nem testidegenek!
Nem igaz az sem, hogy minden3.-4. vakcinában olyan "peték" vannak benne melyek a testbe jutva növekedni kezdenek, mozognak és néhány év múlva parazita szerű "dolgok" fognak előbújni a bőröd alól!
Ezek csak konteok, semmi igazságalapjuk nincs, a szakemberek szerint a vakcinák biztoáságossak és nincs semmiféle mellék hatásuk, mert természetes anyagokból készítik őket, nincsenek benne mérgek!
Ezért, ha szükséges nyugodtan vedd fel akár a 3. oltást is, és ha kell még majd a többit is, mert az oltások jól működnek, megvédenek! Ez a felelős és okos döntés, mert így véded meg magad és másokat is!
Egy kérdésem van a 17-esnek?
Miért nem vállal senki felelősséget?
Köszi a választ ha kapok.
Jajj 17-es..., fúú, na jó inkább nem is írok semmit. :/
Ja de annyit azért igen, hogy inkább ne nézz többet közmédiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!