Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A 4. oltás az tényleg meg fog...

A 4. oltás az tényleg meg fog védeni a vírusfertőzéstől?

Figyelt kérdés

Egyre többet látom, tapasztalom azt, hogy azok a munkatársaim akik felvették 3. oltást egyre jobban betegednek meg, főleg torokfájás, láz, köhögés és fáradékonyság.

Egyszer csak lesz már egy rendes vakcina, amely tényleg valódi védettséget fog adni!?

2021. nov. 3. 08:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Ez az oltás hasonlít az influenzaoltáshoz: alacsony hatásfokkal véd, és azt is csak rövid ideig. De nincs jobb.
2021. nov. 3. 12:59
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
RS vírus ellen is 1-2 havonta kéne oltani, de már annyira megszoktuk, hogy nem foglalkozunk vele. Nincs felkapva, pedig a lefolyása olyasmi, mint a covidnak, ráadásul az csecsemőket, kisgyerekeket is elragad időnként, veszélyes RNS vírus az is. Oltakozik valaki havonta ellene? NEM. Szóval ébredni kell, hülyére vesz a politika.
2021. nov. 3. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
9%
Én szívesen látnám magam és anyuval várjuk.a harmadik oltást. Ha kell évente háromszor oltatjuk magunkat. Nekem még anyunak erős az immunrendszerünk. Én csak a tűszúrástól félek. Azt sose engedném meg hogy teszteljenek mert nem bírnám ki hogy az orromba meg a számba piszkáljanak, ahhoz le kéne költözzenek mert kövérnek az orvos kezéből a palcikat.
2021. nov. 3. 18:27
 14/25 anonim ***** válasza:
3%
Legyek ortodox vagy katolikus Református helyett ha az oltás nem véd meg a betegségtől. Nem Istenben kell remélni hanem az oltásban. Olyan nincs hogy megcsókolni egy ikont meg balvanyokhoz imádkozunk és sose leszünk koronások. Csak az oltás segít senki és semmi más.
2021. nov. 3. 18:29
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
14: az enyém és a családom oltását is magadba nyomathatod akkor, védeni fog sokszorosan :D egészségedre!
2021. nov. 4. 00:00
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
# Anjucta Az ortidoxok nem kaphassák el a covidt mert a tömjén füstje közömbösiti a virust a szergezetükbe
2021. nov. 4. 10:54
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mert járok az ortodox templomba reformátusként. Én is érzem a tömjént vagyis augusztus 14- e óta olyan változás állt be hogy nem érzem. Minden más szagot érzek de a tömjént nem illetve nagyon gyengén. Én Szűz Mária csodájának tulajdinitom. Azért adta így hogy tudjam kibírni a tömjént.
2021. nov. 4. 17:26
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Éppen úgy öv a tömjén mint az ortodoxokat.
2021. nov. 4. 17:26
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
Megvették a gyógyszergyárak a kormányokat, fővírusszakikat, oltassatok oltassatok. Fogyjon még. Megéltem a legtöbb hullámot, nem érdekel.
2021. nov. 5. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:
21%

Nem mindenki lesz beteg akkor sem ha oltat akkor sem ha nem oltat.

Amugy komolyan egy év után annyi intelligencia nem szorult az emberekbe, hogy felfogja és értelmezni tudja azt, hogy az oltás nem a megfertozodes ellen véd? Mit kellene csinálni? Rajzolják le mint az oviban, hátha felfogjátok?

Tenyleg ennyire alacsony szintű lenne már az intelligencia?

Aha, persze, mindenki aki oltott folyamatosan beteg. Jaja..🥱

2022. jan. 3. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!