Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásfanok mitől rettegnek...

Az oltásfanok mitől rettegnek még 3 oltás után is, ha ők ezzel védettnek tartják magukat?

Figyelt kérdés
Sokszor ezen nevetek, mikor 3x oltott ismerősöket látok maszkban, begubózva és rettegve menekülve az utcán, mintha jönne a mumus :D Én még maszkot sem hordtam normálisan mióta elkezdték ezt a hisztériát, de beteg sem voltam és nem is leszek, mert amennyi beteg ember között voltam, ha akart volna, már elért volna rég. De ezt nem értem mit retteg egy 3x oltott, míg sok oltatlan hozzám hasonló ember, teljesen leszarja a kovidozást.
2021. nov. 2. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

"Ma a szò, a mèdia csak egy közlès, ami semmit sem számìt.Egy dolog számìt.A tettek!"

Módszeres a rettegésben tartás, és ez nyilván okkal történik.

2021. nov. 3. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!