Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vannak Covid oltások?

Miért vannak Covid oltások?

Figyelt kérdés

Azok válasza érdekelne , akik oltás ellenesek.

Kinek hajt hasznot és miért? Logikus érvet még nem hallottam, komolyan érdekelne, hogy a konteósok hogy rakják ezt össze, mi értelme van az egésznek.

2021. nov. 1. 18:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Hmm kikéne nyírni pár vevőt milliárdos fejlesztésekből, mert nem tudom hova tenni a pénzem :/
2021. nov. 3. 12:32
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Mert 9 hónap alatt nem lehet összrakni. Senkinek semmi fogalma sincs a lehetséges mellékhatásokról. A rövidtávú mellékhatásokról:talán.A középtávú, hosszútávú mellékhatásokról a gyártónak sincs. Fent van neten mindegyik oltóanyag leírása.
2021. nov. 6. 05:20
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Folytatom:Az egyébként meghatározott, végleges engedélyezte és H ez kötött vizsgálatok sora nem zajlott le. Elérte is csak "ideiglenes vészhelyzeti engedélyt" kapott 4 oltóanyag az EMA-tól. Sajnos, vannak mellékhatások, ha nem is vágja naponta a média az arcunkba, mint az oltást.
2021. nov. 6. 05:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
2023-ig ideiglenes vészhelyzeti engedélyt adott az EMA.
2021. nov. 6. 05:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem vagyok oltásellenes, minden gyerekkori oltásom megvan, fiamnak is, egyedül a pneumococcus elleni nincs neki.

Teljesen más metódus alapján készültek azok a vaccinák, mint ezek. 10-12 évig tesztelték azokat. Ezeket 6-9 hónap alatt.

Én senkit sem beszélek le. De a kötelezvé tételüket....

2021. nov. 6. 05:40
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

Igen, a kötelezővé tételüket! Nem azért, mert az a normális, hanem azért, mert van egy ennyire együgyű agresszív réteg, amire semmi se hat.

A bármikori pillanatnyi intézkedések mindig az adott pillanat ismeretein alapulnak, későbbi, több tudással okoskodni a korábbiakon azt mutatja, az okoskodónak a korábbiból sincs elég. Az agresszív ellenállás pedig nem magától termelődik ki, ekkora tömegben semmiképp. Az uszítás következménye, az pedig a háttérben tevékenykedik busás hasznokért. Hogy milyenért? Nézz körül errefelé. Veszenek tízszeres áron idősekre (tudottan) hatástalan vakcínát és teremtenek olyan helyzet, hogy pont ők kapják. Vesznek százezres nagyságrendben lélegeztetőgépet, de nem veszik meg a működtetéshez való tudást, ugyanakkor az eszközök nagy része használhatatlan, továbbá ekkora országnak néhány ezernél soha nem kell több. Vesznek irdatlan mennyiségű tesztanyagot, amit nem használnak, a jövő hónapban a felének lejár a szavatossága. Fölösleges pénzkidobás. Az, hogy van több ország, ahol az átoltottság 80% fölötti és folyamatosan folytatódik az oltás, azt mutatja, van, ahol értelmesen csinálják. Az emberek önmagukban ott se zsenik, csak ott nem tűrik az ellene történő izgatást. Itt viszont saját fülemmel hallottam, saját szememmel láttam, ahogy magát professzor asszonynak eladó nőszemély durván uszított az oltás ellen akkora hazugságokkal, hogy puszta gondolkodással is égnek áll tőle az ember haja.

2021. nov. 6. 11:43
 27/27 anonim ***** válasza:
76%
Ja, a professzor asszony buta, te meg egy géniusz vagy. Ez a lényeg.
2021. nov. 6. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!