Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vannak Covid oltások?

Miért vannak Covid oltások?

Figyelt kérdés

Azok válasza érdekelne , akik oltás ellenesek.

Kinek hajt hasznot és miért? Logikus érvet még nem hallottam, komolyan érdekelne, hogy a konteósok hogy rakják ezt össze, mi értelme van az egésznek.

2021. nov. 1. 18:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok ellenes, de ismerem az érvrendszerüket.

Természetesen a gyógyszergyáraknak. Közben meg szentül hiszik valami baromság félinformációból hogy a szintén gyógyszeriparból származó ló és tehén féreghajtó gyógyítja az amúgy szerintük nem is létező covidot csak titkolják meg tagadják.

2021. nov. 1. 18:39
 2/27 anonim ***** válasza:
43%
Nem hajt hasznot, csak az egyes embereknek akik meg ott lehetnek a 2040-as evekben is ... a tobbiek egyutt fognak kavezni Istennel a purgatoriumban!
2021. nov. 1. 18:48
 3/27 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező te most úgy teszel, mintha megvitatandó probléma rangja lenne ennek. Pedig nem, itt nem érvek állnak szemben egymással, hanem az értelem az agresszív hülyeséggel. Ott nincs érv csak ellenállás, az már jó eset, ha van mögötte hamis hit. Gyakran az se.

De vigyázat, a hülyeség nem azonos a tanulatlansággal, nagyon sok, látszólag értelmes ember ha fizetnének nagyot neki, sem lenne hajlandó használni az eszét. Ez egy komplex, a COVID-nál is ragályosabb őrültség.

Kérdezd, miért vesz ruhát, ha fázik, miért tesz kalapot, ha tűz a nap, miért iszik, ha szomjas, nem kevésbé háborodik fel. Ha bármi szót vársz tőlük a gyalázkodáson kívül, végzetesen félreismerted a jelenséget.

2021. nov. 1. 18:53
 4/27 anonim ***** válasza:
89%

Miért ne hajtana hasznot a gyógyszeriparnak?Hiszen nem ingyen osztogatják a vakcinákat.Lehet,hogy akinek beadják az közvetlenül nem fizet érte.De az állam az igen.Bármi amit te megveszel a boltban annak úgy van megszabva az ára,hogy az hasznot hajtson a gyártójának,forgalmazójának.

A covid vakcina is egy árucikk,termék. Miért pont az lenne kivétel?

2021. nov. 1. 19:18
 5/27 anonim ***** válasza:
95%
[link] Itt találsz videókat, tanulmányokat a témáról. Ha valóban a válaszokat keresed, és nem csak azért írtad ki hogy meglegyen 200. "a konteósok mié ilyen buták?" kérdésed a gyakorin.
2021. nov. 1. 19:44
 6/27 A kérdező kommentje:

Ilyesmi válaszokat vártam, mint a 4es írt.

Igen, nem fizetünk érte, ingyen van. Az állam fizeti helyettünk.

Kérdés: a világ összes államának miért jó, ha kiad irdatlan nagy összeget azért, hogy a lakosságot beoltsák, ha az oltás nem lenne hatásos?

2021. nov. 1. 20:20
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Miért, hatásos? Eddig kettő kellett, lassan már a 3 sem lesz elég. Tudom, tudom, így is el lehet kapni, csak így enyhébb a lefolyása... Szerintem azért látnak az egészbe összeesküvést, mert épp ésszel nem felfogható, hogy egy 2%-os halálozási rátával rendelkező betegség ellen miért kell ilyen agresszív oltási kampányt folytatni. A covid oltás ellenesek 99,9%-a támogatja a gyerekkori kötelező oltásokat, hiszen azok tényleg súlyos betegségek ellen védenek. Ha ez is tényleg annyira komoly lenne, akkor hezitálás nélkül kötelezővé tennék. Ez eddig a világon egy országban sem történt meg.
2021. nov. 1. 20:54
 8/27 anonim ***** válasza:
92%

6

Mi kell egy termék eladásához?El kell érni,hogy igény legyen rá.Addig kell nyomni amíg meg nem veszik.Reklám kell,marketing.Nézzük mondjuk a kólát, Fantát.A szomjat nem nagyon oltja,különösebb szüksége nem is lenne rá az embernek.Ezért nem csupán magát a terméket adják el hanem a termékkel együtt egyfajta életérzést is.(Ugye:"Haverok ,buli,Fanta.")

A vakcinákat is orrba szájba nyomatták,reklámozzák.mindenhol,mindenkor..Sztárok mantrázták,plakátokon,tvben,rádióban.

Egyfolytában,-Oltakozz,oltakozz.Különféle hangzatos szlogeneket harsognak:"Aki nem oltat az életét kockáztatja.A vakcina az egyetlen esélyünk a túlélésre"..stb.stb.

Nem kell,hogy teljesen hatástalan legyen.És nyilván nem is hatástalan.A profit szempontjából csak az a lényeg,hogy fogyjon bőven.

Ahol annyi pénz összpontosul mint a gyógyszeriparban az miért ne tudná elérni,hogy (még ha esetleg nem is ő idézte elő)sokáig fenn maradjon az igény a vakcinákra?

Az állami apparátusban emberek dolgoznak.És bizonyára nem mindenki feddhetetlen.

2021. nov. 1. 21:46
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

#2 "Nem hajt hasznot, csak az egyes embereknek akik meg ott lehetnek a 2040-as evekben is ... a tobbiek egyutt fognak kavezni Istennel a purgatoriumban!"

Te mégis miről beszélsz? 😂😂Fogyatékos 😂

Na, te purgatórium, ezt magyarázd el nekem:

Nem vagyok beoltva, nem veszek fel maszkot míg nem kötelező, nagy tömegekben (szintén maszk, oltás és egyebek nélkül) nap mint nap mászkálok, és nincs semmi bajom. Csináltattam ellenanyag tesztet és az jött ki, hogy Nincs bennem lelenanyag. Voltam covidossal, dolgoztam olyannal aki covidos volt, másnap zárták az épületet és "karantén", par napra rá meglett h nem vagyok covidos így nincs nekem karantén se.

Voszont Mindenki akit ismerek és be van oltva, hordja a maszkot, etc, olyan brutálisan covidos volt hogy hihetetlen, 2 olyar ismerek akik a 3. oltás után majdnem 40 fokos lázzal szenvedtek és hívták hozzá a mentőt.

Akkor kérdem én, ebben mi a logika? Én, bárminemű védettség nélkül, veszélyeztetve vagyok, sose lett bajom. Más, aki monden védettségi követelménynek eleget tett, meg elkapja és szenved benne. Hol a logika?

Also, ez a maszk viselés...

Azt mondják X távot tartani kell, hogy ne terjedhessen olyan effektíven.. Buszon ismét hordani KELL azt a szart. Felszallok reggel a buszra, ki van fent? A sofőr meg egy srac leghatul. Én be ülök középre, azaz annyi hely van köztünk mint az ágybaszarás, mégis hordani KELL a maszkot, hogy "védjen"? Bizonyíték itt van Mindenhol, hogy a maszk nem segít, sőt, az oltás is csak "helyenként" hasznos.

Őszintén, ha én beoltatom magam, "védettebb leszek". Ugyanúgy elkaphatom, fertőzhetek, nagyon rosszul lehetek, DE enyhíti a dolgot. Igaz? Ha nem, javíts, mert ezt mondták el a páromnak is, mikor őt oltották.

Na már most, ha ez igaz, akkor:

Miért engem büntetnek, ha nem vagyok beoltva? Az oltás rajtam segít, enyhíti a dolgokat ha rosszul lennék a covidtól. Akkor ez másnak miért hasznos? Miért jó? Hogy védem én meg a Mariskát, vagy a Janeszt, ha beoltatom magam, ha ugyanúgy terjeszthetem? Tiszta hülyeség...

De legalább mostmár a nagy oltás téma mellé csapódhat ez a jó kis Brüsszel téma is, hogy ők bántják a lengyeleket meg minket. Nem mintha Magyarország a történelem során valaha a jó oldalon állt volna, szerencsés lett volna vagy ilyesmi... Példa itt a világháború, a tökéletes választások választottjai, etc... Nem mintha nekünk lett volna olyan minisgterünk, aki a bajban elszökött az országból 😂ja de.. Na mindegy, mindenki azt gondolja amit akar, mindenki azt csinál magával amit csak akar. Én egyet mondok:

Régen az emberek hitével éltek vissza (pl búcsúcédulák), mi tartana vissza bárkit attól, hogy most az emberek félelmét használják ki? Hogy az emberek félelmével éljenek vissza? Meggyorsítom a választ: Semmi.

2021. nov. 2. 07:05
 10/27 A kérdező kommentje:

"Ahol annyi pénz összpontosul mint a gyógyszeriparban az miért ne tudná elérni,hogy (még ha esetleg nem is ő idézte elő)sokáig fenn maradjon az igény a vakcinákra?

Az állami apparátusban emberek dolgoznak.És bizonyára nem mindenki feddhetetlen."

Tehát a világ összes állama, egészségügy minisztériuma kegyetlenül buta, és meg van vezetve ?

"mi tartana vissza bárkit attól, hogy most az emberek félelmét használják ki? Hogy az emberek félelmével éljenek vissza? "

Hm, talán az, hogy nincs belőle haszna az államnak, hanem csak rengeteg kiadás? Én nem fizettem az oltásért, gondolom te sem.

2021. nov. 2. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!