Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vannak Covid oltások?

Miért vannak Covid oltások?

Figyelt kérdés

Azok válasza érdekelne , akik oltás ellenesek.

Kinek hajt hasznot és miért? Logikus érvet még nem hallottam, komolyan érdekelne, hogy a konteósok hogy rakják ezt össze, mi értelme van az egésznek.

2021. nov. 1. 18:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy elolvastad a válaszom kérdező. Ebből kiindulva nem tetted, hiszen írtam, hogy én NEM vagyok beoltva, ergo NEM fizettem volna, ha kellett volna se. Persze nem mintha a mi adóként beadott pénzünkből vette volna az állam az oltásokat, vagy hogy épp TB-vel rendelkezők oltathatták magukat egy időbe, (nem tudom ez most is így van-e), de ez már mindegy gondolom. Also, nem az "államnak" van belőle haszna, egyértelműen. Gondolkozz kicsit nagyobban, ha már "elolvastad" a kommentem.

Vegyük a példát amit írtam:

1. példa: régen a búcsúcédulákkal húzták le és verték át az embert.

2. példa: most az oltásokkal húzzák le és verik át az embert.

ebből kis logikát használva:

1. példában: az embereket kisebb tömegekben vernek át

2. példában: az embereket nagyobb tömegekben (országos mértékben) vernek át.

Tehát:

X kitalálja hogy van ezmegaz. Ezt megoldhatod ha veszel Búcsúcédulát. A cédulát legyártják és (nyilván) profitra hajazva: eladják az embereknek.

Ebből jön:

X kitalálja hogy van ezmegaz. Ezt megoldhatod ha beadatod az Oltást. Az oltásokat legyártják és (nyilván) profitra hajazva: eladják az országoknak.

Ennél párhuzamosaban nem tudom szemléltetni a dolgot. Nem az államnak kell haszna legyen belőle, hanem azoknak, akik hasznot termelhetnek belőle (eladhatják az oltásokat, etc).

2021. nov. 2. 09:29
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Also reagálnék erre a kommentrészletedre:

"Tehát a világ összes állama, egészségügy minisztériuma kegyetlenül buta, és meg van vezetve ?"

Nem. Mindenki felett áll valaki/állnak valakik/áll valami.

Tegyük fel, dolgozol egy cégnél mint programozó. Leprogramozol egy weblapot. A főnököd azt mondja, ezt meg azt változtasd meg. Te azt mondod nem teheted mert úgy veszélyeztetve lennének a felhasználók adatai. A főnököd azt mondja, hogy ő a főnököd, így tedd amit mond. Te megteszed, de nem hagyják jóvá az oldalt emiatt a rés miatt, amit említettem.

Na hogy is van ez? Egyszerűsítsünk!

dolgozó < Főnök < mittudoménmilyenbiztonságijóváhagyásosbizbasz.

Mindenki felett áll valaki/valami.

Vagy ha ez túl bonyolult, vedd az egyetemi lépcsőket. Ha van valami problémád, jelzed az oktatónak. Ha vele nem jársz sikerrel, az ügyintéződnek. Ha vele se, a kari nemtudomkinek. Így szépen haladsz fentebb, míg elérsz valakihez, aki mindegyikük felett áll rangban és talán tud valamit cselekedni, hasznosat mondani.

Vagy egy általánosabb példa.

Te azt mondod, akarsz maszkot hordani.

A munkáltatód azt mondja, nem viselhetsz maszkot, mert a munkádra nézve veszélyes lenne.

Az állam előírhatja, hogy kötelező maszkot viselni mindenhol.

Így az állam felülírja azt, hogy a munkáltatód azt mondta, nem viselhetsz maszkot.

2021. nov. 2. 09:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát a világ összes állama, egészségügy minisztériuma kegyetlenül buta, és meg van vezetve ?"

Nyilván nem.Éppen ezért feltételezhető az,hogy nagyon komoly érdek húzódnak az mögött,hogy milliárdokat belefektettek (főleg állami pénzből) a reklámkampányba.Hónapokon keresztül nem lehetett kinyitni egy újságot anélkül,hogy 2-3 oldalnyi vírus,vakcina reklámmal ne találta volna szembe magát az ember.Ugyan ez az összes rádióban,tévében.Ki volt plakátolva az egész ország azokkal az ocsmány poszterekkel.Szerintem ez forintban mérve 100 milliárdos nagyságrendet jelent legalább.Ha csak azt a pénzt amit erre elszórtak befektették volna az egészségügybe már előrébb lennénk.És ez csak Magyarország de kb. ez ment világszerte..

Persze ez csak feltételezés.S lehet,hogy mindenkit kizárólag csak az emberbaráti szeretet és a jóakarat vezérel ebben az ügyben.

2021. nov. 2. 09:54
 14/27 A kérdező kommentje:

"épp TB-vel rendelkezők oltathatták magukat egy időbe, (nem tudom ez most is így van-e)"

Nem így van. Sőt, az elejétől fogva, ha nem volt érvényes a tb-d is beoltottak.

"Ebből jön:

X kitalálja hogy van ezmegaz. Ezt megoldhatod ha beadatod az Oltást. Az oltásokat legyártják és (nyilván) profitra hajazva: eladják az országoknak"

És ez miért is jó az országoknak?

"Nem. Mindenki felett áll valaki/állnak valakik/áll valami."

Kik?

".Szerintem ez forintban mérve 100 milliárdos nagyságrendet jelent legalább.Ha csak azt a pénzt amit erre elszórtak befektették volna az egészségügybe már előrébb lennénk.És ez csak Magyarország de kb. ez ment világszerte.."

Erről van szó, ezt nem értik meg sokan. Oké, hogy a mi adónkból vették. De el lehet azt költeni máshova is. Eddig is el lehetett, miért lenne jobb ez. Ráadásul ha világszintű összeesküvésekről beszelünk, hogy lehet az, hogy egy követ fújnak az amerikaiak, oroszok, kínaiak?

Ha jól értem úgy gondoljátok, hogy egypólusú lett a világ és globális béke lett, minden ország egymás szövetsége.

2021. nov. 2. 10:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14

Ezt a 100 milliárdos becslést csak a marketingre a vakcina reklámozására értettem.Nem magára a vakcina megvásárlására.

Szerintem,ha kizárólag csak a jóakarat állna ez mögött az egész mögött,akkor semmi szükség nem lenne erre a gusztustalan reklámhadjáratra.A visszataszító,rémisztgető szlogenekre.Csak a legszebbeket idézve:

-Aki nem oltat az az életét kockáztatja.

-Egyetlen esélyünk van a túlélésre..az oltás...stb.

Hanem ehelyett a moslék helyett kizárólag csak tájékoztatás lenne. Érvekkel,ellenérvekkel.Az "óvatosabb" oldanak is ugyanolyan mértékben szót adva.Aztán mindenki dönthetne ahogy akar.

Ahogy a mondás tarja:“Jó bornak nem kell a cégér"

2021. nov. 2. 11:36
 16/27 A kérdező kommentje:

"Szerintem,ha kizárólag csak a jóakarat állna ez mögött az egész mögött"

Én úgy gondolom nem a jóakarat áll mögötte, hanem gazdasági érdekek. Ugyanis az államnak, a cégeknek az a jó, ha az emberek egészségesek és munkára foghatóak.

Tehát pont az ellenkezője igaz annak, amit sokan állítanak. Ugyanúgy mint ókori államoknál: miért hódítottak? Nem az a cél, hogy minnél több ember legyen?

Manapság meg főleg: több munkaerő=nagyobb fogyasztás=több pénz

2021. nov. 2. 12:43
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme hát lényegtelen mi értelme, ígyis úgyis szopjuk a korlátozásokat.
2021. nov. 2. 20:31
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

,,Igen, nem fizetünk érte, ingyen van. Az állam fizeti helyettünk."

Az államnak honnan van pénze?

2021. nov. 2. 21:59
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
18. Nana, tudd hol a helyed.
2021. nov. 2. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:
74%
Biztos a gyógyszergyártóknak meg Bill Gatesnek megéri fejleszteni egy ilyen gyilkos vakcinát hogy kiírtsák a saját vásárlóikat. Teljesen logikus igen. 😂😂😂
2021. nov. 3. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!