Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom, hogy beoltassam e...

Nem tudom, hogy beoltassam e magam vagy sem. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Annyira sok a pro meg a kontra hogy nem tudom. Az előbb erre a videóra bukkantam, mi a véleményetek erről, miért mondják ezt az orvosok, ha nem lenne igaz?

[link]

2021. okt. 28. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Nincs pár millió covid halott, ez szín tiszta hazugság.
2021. okt. 28. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Ez a videó egy vicc, a gődénybirkák etetésére szolgál.
2021. okt. 28. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Az orvosi, egeszsegugyi portalokat nezd, amit magyarok irnak, akiknek ez a munkajuk es ne azokat akiknek nincs valos tudasuk a kerdesben. Eleg gaz a helyzet romaniaban, hogy ennyire nem foglalkoztak az oltassal. Hullanak az amberek es attol felek magyarok is. :/ ez van azokban az orszagokban, ahol keson vagy nem tudtak megfekezni ezt a tudogyulladasos virust, meg tomegsirokat is kellet csinalni bizonyos helyeken. :( ez a sxomoru valosag
2021. okt. 29. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Oltatsd be magad szerintem.... Nem vesztesz vele
2021. okt. 29. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Biztos hogy nem volt ilyen csalas, nem ertem miert irsz ilyen hazugsagokat...
2021. okt. 29. 09:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Miért hazudnék? Nem vagyok oltásellenes, csupán nem tudok dönteni.
2021. okt. 29. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert ilyen biztos nem volt hogy szervezetten lefizettek embereket, hogy karanténba legyenek a korházban. Mivan?
2021. okt. 29. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha betegségtől félsz jobban, akkor oltasd be magad, ha az oltástól akkor ne. Igazából csak tolod magad előtt, mert teljesen egyértelmü, hogy csak idő kérdése, hogy mindenkinek kötelező lesz, mint ahogy sok más is az lett az elmúlt években, pl hepatitis, bárányhimlő.
2021. okt. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!