Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom, hogy beoltassam e...

Nem tudom, hogy beoltassam e magam vagy sem. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Annyira sok a pro meg a kontra hogy nem tudom. Az előbb erre a videóra bukkantam, mi a véleményetek erről, miért mondják ezt az orvosok, ha nem lenne igaz?

[link]

2021. okt. 28. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Értékelemzést alkalmazd.
2021. okt. 28. 19:34
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Az oltásoknak annyira gáz kimenetelei vannak amihez nem fogható egy nátha szerintem. Minél több hullámon vagyunk túl annál nyilvánvalóbb az is, hogy az oltások nem működnek azoknál sem akik a mellékhatást megússzák.
2021. okt. 28. 19:46
 3/18 anonim ***** válasza:
34%
Facebookon minden baromság terjed. Te komolyan bedőlsz ennek a videónak ahelyett, hogy normális hiteles forrásokat olvasnál?
2021. okt. 28. 19:48
 4/18 A kérdező kommentje:
És hogyan győződjek meg ezeknek a forrásoknak a tényleges hitelességéről, hogyha 100 félét beszélnek. Erdélyi vagyok, akkora fejetlenség és ellentmondások vannak, hogy az hihetetlen.
2021. okt. 28. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

A hivatalos mellékhatáslejelentő oldalakon mint pl. a VAERS-ben, az angol Yellow Cards-ban is ugyanazokaz fogod találni mint amit a facebook videókban, ez itt pl. a WHO saját adatbázisa, nyugodtan rá lehet keresni mondjuk a 'comirnaty" szóra:

[link]

2021. okt. 28. 20:02
 6/18 A kérdező kommentje:
És miért olyan biztos az, hogy ezekben meg lehet bízni?
2021. okt. 28. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Talán inkább bízol a Facebookban, ahova minden ostoba feltölthet egy összevágott videót?
2021. okt. 28. 20:21
 8/18 A kérdező kommentje:

Miért bíznék meg az állam által közzétett adatokban?

Tavaly , amikor először tetőzött a vírus, a korház fertőzött alkalamzottait 2 hétre hatósági karantén alá helyezték, közölték, hogy a betegek túlnyomó része ágyban fekvő beteg. Holott az igazság az volt, hogy ezért pénzt kaptak, 2 hétig szállás, kaja, pia mindent kaptak és jól éreszték magukat. Ezt családon belülről tudom, aki részt vett egy ilyenen. Továbbá a mai napig mondja, hogy a számok manipulálva vannak, egyáltalán nincs olyan súlyos helyzet mint ahogy azt mondják. És igen, inkább hiszek egy olyan személynek akivel felnőttem és egy háztartásban élek, mint amit az állam állít.

2021. okt. 28. 20:48
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Dobj fel egy húszezrest, fej vagy írás.
2021. okt. 28. 21:08
 10/18 anonim ***** válasza:
29%

"az igazság az volt, hogy ezért pénzt kaptak, 2 hétig szállás, kaja, pia mindent kaptak és jól éreszték magukat."

Az a pármillió covid-halott is pénzt kapott és jól érzi magát?!!

Te szerencsétlen!

2021. okt. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!