Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sok oltott ember miért hiszi...

Sok oltott ember miért hiszi azt, hogyha nincs semmi baja oltás után egyelőre, akkor már nem is lehet?

Figyelt kérdés
Azért az oltás egyfajta beavatkozás az emberen. Ráadásul komoly, hiszen erős immunválaszt akarnak elérni vele, egy nem természetes fertőződés által. Persze a vakcináknak ez lenne a lényege, hogy felkészítse a szervezetet az ellenállásra, antitestek által, viszont a mai mRNS vakcinák nem azok a klasszikus oltások, amiket kaptunk eddig. Környezetemben az oltottak most erősen lebetegednek, többen kórházban vannak, sajnos van aki meg is halt trombózisban, stroke-ban és ezek mind oltások után jöttek elő. Szinte meggyőződésem, hogy ezek az emberek még sokáig élhettek volna, ha nem oltatják be magukat. Egyik terhes ismerősünk oltatott, elvetélt. A másiknak nem rég született babája, vízfejűséggel, bár a vízfejűség nyilván vakcinák előtt is előfordult. Na de mégis, ki tudja miket okoznak ezek a kísérleti szerek és emberek önként állnak sorba egy hazug járványnak titulált, politikai biznisz miatt. A vírus nem veszélyesebb, mint az eddigi keményebb influenzajárványok, ráadásul Sucharit Bhakdi professzor már többször elmagyarázta, hogy keresztreaktivitás van a régi koronavírusok miatt az emberekben, így a vírus nem tud megölni csak úgy... ezt miért nem fogják fel? Ha nem lenne igaza, nem lenne annyi tünetmentes, enyhe tünetes ember. Szóval igaza van.
2021. okt. 28. 00:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
72%

".Édekes..nagyon érdekes,hogy akkor jött a negyedik hullám,ahogy véget ért a vadászati kiállítás"

Az is érdekes, hogy előtte már 4 rendezvényre mondtátok ezt, végül egy persze, hogy bejött. Ilyen erővel ha minden hónap elsején elmondom, hogy ebben a hónapban tornádó lesz és előbb utóbb bejön, akkor én időjós vagyok? 🤣🤣🤣

2021. okt. 28. 13:00
 22/51 anonim ***** válasza:
89%

A vadászkiállításnál még nyilvánvaló volt, hogy megvárják a békemenetet.

Egyik nap szerveznek egy "több százezer" fős rendezvényt, ahol direkt eltörlik a korlátozásokat. Nem kell se oltási, sem maszk, de még külföldről is hozunk embereket. Akár olyan országból is ahol épp "tombol" a járvány.

Eltelik 5 nap, ma pedig jönnek a szigorítások és megint mind meg fogunk halni.

Neked nem fura?

2021. okt. 28. 17:08
 23/51 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az fura, hogy nyár óta ezt mondtátok minden rendezvényre, amelyet a Zorbán támogatott. Egyértelmű volt, h előbb utóbb bejön. Attól még tíz ízben tévedtetek. Az maszkviselés lett a bal oldal Soros Györgye.
2021. okt. 28. 18:13
 24/51 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem az oltottak nagyrésze nem hiszi, hogy az oltásnak 100% biztosra nem lesz mellékhatása. Én se hiszem. De tudom, hogy statisztikailag jóval kisebb az esélye, mint annak, hogy a koronavírusnak szövődményei lesznek. Emiatt, még ha a jövőben történne is valami, tudom, hogy így is statisztikailag a legjobb döntést hoztam.
2021. okt. 28. 19:23
 25/51 anonim ***** válasza:
79%
Na majd most lesz gond, mert sok helyen kötelező lesz az oltás, ráadásul már azok, akik beoltatták magukat, van védettségijük, ők sem lesznek kivételek a szigorítások alól, tehát visszamegyünk lassan az oltás előtti időszakra és aki amiatt oltott, már nem fog számítani. Na nekem ez a furcsa.
2021. okt. 28. 19:56
 26/51 anonim ***** válasza:
62%
Nem normális aki hisz ebben az egész vírus dologban. Müller ceci is meg mondta hogy aki nem vírusban hal meg hanem másban azt is a vírusosok közé sorolják. Szóval szerintem akik világ szintn meg haltak a háromnegyede sztem lehet nem is vírusban halt meg.
2021. okt. 28. 20:58
 27/51 anonim ***** válasza:
60%
26os válaszoló vagyok: számomra még az is érdekes hogy pl a rákos, daganatos megbetegedésekre nem találtak évtizedek alatt gyógymódot, ellenszerét de erre a sz@r vírus rá 1 év alatt sikerült xd hát kíváncsi vagyok hogy egy olyan oltóanyagban 1 év alatt kotyfaszottak össze hogy abban mi lehet de inkább lehet jobb ha nem is tudom még soha.
2021. okt. 28. 21:05
 28/51 anonim ***** válasza:
37%
Meg ami nekem nagyon érdekes hogy nyáron mindenki azt csinál amit akar bulizik, nyaral, strandol az ember, nincs vírus. De amint jön a szeptember egyből előjön a vírus, meg hullanak az emberek mint a legyek. Eléggé intelligens egy vírus.
2021. okt. 28. 21:10
 29/51 anonim ***** válasza:
77%

Azt nem fogják fel az emberek,hogy ez nem olyan,mint az influenza elleni oltás.

Ezt nem évek alatt vizsgálták ki, hanem egy év se telt el úgy dobták be.

Senki nem vállal felelősséget az oltottakért, teljesen mindegy nekik kivált-e nálatok valamit, bizonyítani sem lehet ha esetleg igen.

Nagyon el kellene gondolkodni tényleg, mert jelenlég én csak azt látom, hogy kétfelé szakadt az ország és egymást gyűlöli oltott és oltatlan.

2021. okt. 29. 00:48
 30/51 anonim ***** válasza:
82%
Amire kíváncsi vagyok az az, hogy az oltás-ellenesek szerint miért dolgozott ez a rengeteg tudós az egész világon ezeken a vakcinákon? Ha a realitás talaján maradunk összeesküvés-elméletek nélkül. Ha meg akarnának ölni minket ezer hatékonyabb mód lenne rá. Ha pénzt akarnának kicsikarni belőlünk, akkor miért ingyenes az oltás? Nyilván az állam fizet érte, de akkor ha már úgyis ki van fizetve nem mindegy hogy az embereket beoltják-e vagy sem? Akkor minek oltási kampány? A 5G-t meg hasonlókat hagyjuk légyszi. Csak mert nekem eddig tényleg az tűnik a legreálisabb verziónak, hogy van ez a vírus amit meg akarunk állítani, hogy az élet mehessen tovább. Meg szeretném érteni, hogy a vakcina forgalmazóinak mi haszna lenne belőle, hogyha a fél világ belehal az oltás mellékhatásaiba.
2021. okt. 29. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!