Sok oltott ember miért hiszi azt, hogyha nincs semmi baja oltás után egyelőre, akkor már nem is lehet?
".Édekes..nagyon érdekes,hogy akkor jött a negyedik hullám,ahogy véget ért a vadászati kiállítás"
Az is érdekes, hogy előtte már 4 rendezvényre mondtátok ezt, végül egy persze, hogy bejött. Ilyen erővel ha minden hónap elsején elmondom, hogy ebben a hónapban tornádó lesz és előbb utóbb bejön, akkor én időjós vagyok? 🤣🤣🤣
A vadászkiállításnál még nyilvánvaló volt, hogy megvárják a békemenetet.
Egyik nap szerveznek egy "több százezer" fős rendezvényt, ahol direkt eltörlik a korlátozásokat. Nem kell se oltási, sem maszk, de még külföldről is hozunk embereket. Akár olyan országból is ahol épp "tombol" a járvány.
Eltelik 5 nap, ma pedig jönnek a szigorítások és megint mind meg fogunk halni.
Neked nem fura?
Azt nem fogják fel az emberek,hogy ez nem olyan,mint az influenza elleni oltás.
Ezt nem évek alatt vizsgálták ki, hanem egy év se telt el úgy dobták be.
Senki nem vállal felelősséget az oltottakért, teljesen mindegy nekik kivált-e nálatok valamit, bizonyítani sem lehet ha esetleg igen.
Nagyon el kellene gondolkodni tényleg, mert jelenlég én csak azt látom, hogy kétfelé szakadt az ország és egymást gyűlöli oltott és oltatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!