Jogosan küldtek haza?
#6 és #8:
Tök jó, ez jó is lenne, de sok embernek kell a pénz illetve ami ennél nagyobb gond, hogy vannak olyan helyek, ahol ha táppénzre akar menni valaki, akkor "megfenyegetik", hogy már nem kell visszamenni dolgozni utána.
Aki feléri ésszel, mint a #8, annak respect de azért nem minden munkáltatóról lehet ezt elmondani, sajnos.
Betegen vergődni mi értelme van?
Én ugyan így vagyok,mint te kérdező:okt.elején kezdtem a munkahelyen,de 1 hete betegállományban vagyok,mert megfáztam.
Otthon könnyebben gyógyulsz.Nem fognak kirúgni emiatt.
#11: #8 vagyok. Csak az első részre reagálnék. Elhiszem, hogy mindenkinek kell a pénz. De ugyanígy azoknak is, akiket bent lefertőz. Főleg, ha utána azoktól meg otthon még a gyerkőc is elkapja, aztán meg velük van otthon táppénzen. Egy ördögi kör.
Ha ilyen esetben nem küldöm haza a dolgozót, egy hét múlva meg leáll a műszak, akkor ha kiderül, hogy úgy dolgozott bent valaki betegen, hogy tudtam róla, engem vesznek elő.
"Mondtam, hogy csak megfáztam jól vagyok, de nem érdekelte őket. "
Nagyon jól tették. Inkább megbetegítesz (vagy megölsz) másokat is, csak neked az a sz*ros pár ezer forintod meglegyen. Tipikus takony magyar gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!