Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen oltás az, amely mellett...

Milyen oltás az, amely mellett az adott betegségben megbetegedhet, és meg is halhat az ember, akit véd?

Figyelt kérdés

Rengeteg oltást kaptam több, mint 60 évem során, egyetlen betegséget nem kaptam el, amik ellen oltottak (BCG, DI-PER-Te, Hepatitis, Influenza, stb). Most kaptam Pfizert, de olvasom, hogy egyre több oltott kerül Covid-dal (!) kórházba, sőt, lélegeztetőgépre, de olyan is van, aki az oltás mellett belehalt. Már kb. 50-50 % ez az arány az oltottak, nem oltottak között, (Gulyás Gergely a kormányinfón 45 % oltott betegről beszélt)

Akkor mi értelme ennek az oltásnak? Nekem ez nagyon nem kerek...

#oltás #COVID #halálozás oltás mellett
2021. okt. 26. 14:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként a többi gyerekkori oltásnak sincsen 100%-os védettsége, az mindig benne van a pakliban, hogy nálad pont nem használ. Pl. Hepatitis B is elméletileg egy életen át véd, de ha veszélyeztetett vagy akkor mégis párévente ellenőrizni kell az ellenanyag-értéket. Vagy a tetanusz, ugyebár minden oltás után elméletileg 10 évre védve vagy, de ha beleáll egy rozsdás szög a kezedbe, mégis rohansz az orvoshoz és biztos ami biztos beoltanak. Ugyanúgy ahogy azoknak az oltásoknak is vannak mellékhatásaik, csak rohadtul senki nem foglalkozik vele.
2021. okt. 28. 19:42
 22/22 anonim ***** válasza:
69%

"Vagy a tetanusz, ugyebár minden oltás után elméletileg 10 évre védve vagy, de ha beleáll egy rozsdás szög a kezedbe, mégis rohansz az orvoshoz és biztos ami biztos beoltanak."

+ kapsz mellé antitestet is, biztos ami biztos...

2021. okt. 28. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!