Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltottak miért ilyen...

Az oltottak miért ilyen agresszívek és erőszakos és utálkozók?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy neten, facebookon is, az oltottak agresszívek, ellenszenvesek azzal aki oltatlan. Kevesebb olyat látok, hogy oltatlan esne neki az oltottnak, mert beoltatta magát, ellenben rengeteg oltott esik neki az oltatlannak, hogy felelőtlen, laposföldhívő, gődényhívő, gődényista, vírustagadó, oltásellenes, oltástagadó meg minden ilyeneket hordanak össze!

Ez mire jó? Mi köze van másnak ahhoz, hogy ki oltatja magát, ki lesz kísérleti alany, ki milyen kockázatokat vállal? Miért oltassa be magát olyan ember aki, egészséges, ha elkapta/elkapja a vírust nem lesz/volt semmi komoly baja. Jó az immunrendszere. Aki meg beteg és rizikós lenne neki a természetes fertőződés, az oltassa magát, de ne bántson másokat! Nincs igazam? Elvileg ez "védőoltás" lenne, tehát védenie kéne azokat, akik oltva vannak. Vagyis ha ők 2-3 oltás után is félnek, akkor nem az oltatlanokkal van a baj, hanem ezekkel az istenverte, hamis vakcinákkal, amik nem védenek, sőt sok helyen olvasni, hallani, hogy súlyos károkat okoznak emberek egészségében.

Én nem oltattam be magam és nem is tervezem. Átestem a covidon, nem tartom rizikósnak magamra nézve, mert nem voltak súlyos tüneteim, amik miatt féljek egy újabb fertőzéstől ha netán elérne.

E mellett én kiállok ha utának az oltottak ha nem. De ha utálnak is magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. engem nem érdekel hányszor oltott egy ember, ő dolga, ő baja, ő szerencséje lesz.

2021. okt. 26. 13:24
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Elég ez az 1 halott is, ha én lennék lehet neked senki vagyok, de ha az anyád vagy a gyereked lenne vagy bárki szeretted nem dicsérnéd ezeket a mérgeket.
2021. okt. 26. 23:55
 22/41 anonim ***** válasza:
43%

Ha tényleg érdekelne a helyzet, utánaolvasnál rendesen, objektív, tudományos jellegű oldalakon, nem pedig egy ellenzéki politikai bulvárcikket linkelnél.

A teljes történet a J&J oltás kapcsán az, hogy bizonyították, hogy igen, oltás után is lehet trombózist kapni. Ahogyan nélküle is. Az oltás nem növeli és nem csökkenti ennek az esélyét.

Nem az oltás miatt kapott trombózist ez az ember sem, hanem így is úgy is kapott volna, amin az oltás nem változtatott.

Én is be vagyok oltva, és minden szerettem is - akit lehet. Akit nem lehet, annak a sorsa az ilyeneken múlik, mint te. Akinek egy baloldali bulvár cikk, meg a gyűlölködés orbánra, fontosabb, mint a szerettem élete.

És ne nevezz méregnek valamit, ami bizonyítottan sok millió ember életét mentette már meg.

2021. okt. 27. 00:02
 23/41 A kérdező kommentje:
Lépj már be facebookon a pfizer mellékhatások csoportba hány ember életét tette tönkre ez a méreg és hány ember szerettének életét oltotta ki. Azokkal beszélgess el. Lehet utálni továbbra is, SOHA nem oltatom be magam ezekkel a löttyökkel. De ha neked ez kell, az én adagjaimat is oltasd magatokba :) Legyen béke!
2021. okt. 27. 00:05
 24/41 anonim ***** válasza:
53%

Most komolyan, facebook csoportra hivatkozol?

Ellenzéki bulvárcikk, majd facebook?

Nem érzed, hogy ezek mennyire nincsenek egy szinten egy tudományos szaklappal, tényekkel, bizonyítékokkal?

Nyilván facebookon kamu storyznak, mert ilyenek a bal oldaliak, simán kitalálnak egy történetet, vagy akár csak felhasználják egy szerettük oltástól független halálát is, csak hogy politizálhassanak egy kicsit. Jól lejárassák a vakcinát, mert hát azt az Orbán szerezte, úgyhogy biztos rossz, ne örüljünk neki!

Ébredj már fel! Csak egy szánalmas idióta hinne a facebookos üzeneteknek, a WHO, az FDA, a The Lancet, stb. helyett.

2021. okt. 27. 00:15
 25/41 A kérdező kommentje:
De én személyesen ismerek oltáskárosult embert. Ők is tagok, 4 olyan ember van, 1 már halott közülük.
2021. okt. 27. 00:15
 26/41 anonim ***** válasza:
35%

És beszéltél az orvosaikkal, láttad a kórlapjaikat, a leleteiket?

Vagy csak úgy bemondásra elhitted, hogy az oltástól lett nekik rossz? (Pont ahogyan egy ellenzéki mesélné.)

2021. okt. 27. 00:19
 27/41 A kérdező kommentje:

Közeli barát édesanyja. Szóval igen, vizsgálják. Már klimaxon túl van 12 éve, nem menstruált, oltás óta (pfizer) újra van neki, durva vérzések, darabos, erős görcsökkel. Nem találták ott bent baját, viszont vérképében baj van a trombocitákkal, oltás előtt évente járt vérvételre 1 eltérése sem volt szinte vagy csak minimális. A pulzusa sokszor nagyon magas, 120-140 nyugalomban és szedi a béta-blokkolókat is már.

Aki pedig meghalt ő tüdőembóliát kapott. Astraval oltották, arról köztudott, hogy azt okozhat.

2021. okt. 27. 00:32
 28/41 anonim ***** válasza:
41%

Ennek a közeli barát édesanyjának saját szemeddel láttad a régi és az új vérvételi eredményeit?

De még ha láttad volna is, tehát valós is lenne, azt is nyilván okozhatja ezer dolog.

A védőoltás pont nem (ha értenéd a működési elvét, tudnád, hogy semmi köze a hormon szabályozásokhoz, ami itt nyilván a probléma központja).

Az öregek pulzusa folyton nő. Több tíz ezer ember mondhatja el magáról, hogy eddig nem volt gond a pulzusával, idén meg már van, és béta-blokkolót is szed. Oltás nélkül.

Az Astráról nem köztudott, hogy tüdőembóliát okozott. A politikai bulvárlapokban írtak ilyesmit. A tudomány viszont ugyanazt bizonyította, mint a J&J esetében: igen, oltott embereknek is lehet tüdőembóliája. Statisztikák alapján, pontosan ugyanakkora eséllyel, mint azok között, akik nem voltak beoltva.

Magyarul az oltásnak semmi köze nem volt hozzá.

2021. okt. 27. 00:40
 29/41 A kérdező kommentje:
Pedig az orvosa mondta, hogy ez az oltástól van, szóval köszönjük kedves Emese... Te is meg fogsz tőle halni csak kérdés mikor.
2021. okt. 27. 00:43
 30/41 anonim ***** válasza:
49%
Már a kérdés alapján is egyértelmű, hogy ez a kérdező is egy antivaxer gődénybirka.
2021. okt. 27. 01:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!