Az oltottak miért ilyen agresszívek és erőszakos és utálkozók?
Azt vettem észre, hogy neten, facebookon is, az oltottak agresszívek, ellenszenvesek azzal aki oltatlan. Kevesebb olyat látok, hogy oltatlan esne neki az oltottnak, mert beoltatta magát, ellenben rengeteg oltott esik neki az oltatlannak, hogy felelőtlen, laposföldhívő, gődényhívő, gődényista, vírustagadó, oltásellenes, oltástagadó meg minden ilyeneket hordanak össze!
Ez mire jó? Mi köze van másnak ahhoz, hogy ki oltatja magát, ki lesz kísérleti alany, ki milyen kockázatokat vállal? Miért oltassa be magát olyan ember aki, egészséges, ha elkapta/elkapja a vírust nem lesz/volt semmi komoly baja. Jó az immunrendszere. Aki meg beteg és rizikós lenne neki a természetes fertőződés, az oltassa magát, de ne bántson másokat! Nincs igazam? Elvileg ez "védőoltás" lenne, tehát védenie kéne azokat, akik oltva vannak. Vagyis ha ők 2-3 oltás után is félnek, akkor nem az oltatlanokkal van a baj, hanem ezekkel az istenverte, hamis vakcinákkal, amik nem védenek, sőt sok helyen olvasni, hallani, hogy súlyos károkat okoznak emberek egészségében.
Én nem oltattam be magam és nem is tervezem. Átestem a covidon, nem tartom rizikósnak magamra nézve, mert nem voltak súlyos tüneteim, amik miatt féljek egy újabb fertőzéstől ha netán elérne.
E mellett én kiállok ha utának az oltottak ha nem. De ha utálnak is magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. engem nem érdekel hányszor oltott egy ember, ő dolga, ő baja, ő szerencséje lesz.
#10 „Ellentmond annak, amit az oltásokról tanítanak." Milyen oltásokról? Mert a gyermekkori kötelező oltásokat már évtizedek óta használjuk, míg a koronavírus-oltásokat csak nemrégiben fejlesztették ki, és a jó ég tudja, hogy milyen utóhatásai lesznek évek vagy évtizedek múlva.
„Szakemberek." Egyfolytában ezt hallani. Vedd fel a maszkot, mert a szakemberek mondták, oltasd be magad, mert a szakemberek szerint ez jó. Ha a világ összes szakembere azt mondaná, hogy igyál tömény kénsavat, akkor meginnád, ugye?
Ha csak a saját létüket veszélyeztetnék, és az, hogy ők nincsenek be oltva, semmilyen hatással nem lenne rám, letojnám, hogy oltat-e vagy sem.
De ameddig:
-Fenn állhat a kockázata, hogy betelnek a kórházi helyek, és én valamilyen teljesen más indokból nem fogok megfelelő ellátást kapni
-Vissza kell térnem a maszkviseléshez, pedig rühellem (mindenki rühelli, nem kell álszenteskedni)
-Vissza kell esetlegesen térni távoktatásra, ami miatt nem fog annyit érni a diplomám (mivel ha ez megtörténik, nagy részét online végzém el, pedig elég gyakorlatias képzésről van szó)
-Esetlegesen be kell zárniuk bizonyos helyeknek, ahova szívesen járok (szórakozóhelyek, bárok stb.), vagy elmaradnak bizonyos rendezvények
addig baromira nem magánügy, hogy oltat-e valaki, vagy sem.
Tudom, ezek részben önző dolgok, de ha mindenki beoltatná magát (vagy legalább 90%), nem lenne semmi.
Miért, nem reális forgatókönyv, hogy x időn belül újra maszk, távoktatás stb lesz? Tudom, hogy nem ez a kormány kommunikáció, de tavaly is ezt tolták, aztán látjuk mi lett belőle.
Az van, hogy egy csomó ember hiába akarna oltást, nem adathatja be magának. Pl 12 éven aluli gyerekek, vagy autoimmun betegségben szenvedők, stb.
Ők nagyon komoly veszélynek vannak kitéve a covid kapcsán.
Hogy bajuk lesz-e, vagy nem, az leginkább azon múlik, hogy hány fertőzött van az országban. Ha sok, nagyobb eséllyel elkapják a betegséget ők is.
Az, hogy sok fertőzött van-e, azon múlik, hogy a többi ember beadatja-e az oltást.
Aki beadathatná magának, de nem adja be, az veszélybe sodorja azokat, akik nem adathatják be.
Ez önző dolog. Neked szinte semmi idő lenne, gyakorlatilag fájdalommentes, teljesen kockázatmentes, és mégse csinálod meg, pedig ezzel életeket mentenél.
De te inkább lesz@rod, dögöljenek meg mások.
Nem csoda, hogy sok ember ingerült lesz ezt látva.
15
Abszolút nem kockázatmentes ez a kísérleti szer, nem vagyok kísérleti nyúl! Szóval nem leszarom, egyszerűen a saját életemet nem teszem kockára egy enyhe betegség miatt, amitől nem fekszek ki. Ha viszont a vakcina miatt halhatok meg az már nagy kár lenne holott a vírus jelentéktelen.
16: Amit most mondasz, az kizárólag politikai propaganda. Semmiféle tudományos alapja nincs.
A teljes tudományos társadalom egyetért oltás-ügyben. Aki nem ért vele egyet, azok az ellenzéki politikusok meg újságírók, akik a kattintásokért kapják a pénzt.
Kísérleti nyúl pedig végképp nem lennél, hiszen több száz millió embert oltottak már be, és nem halt bele senki.
Tehát semmiféle valós indokod nincs arra, hogy ne oltasd be magad. Mégsem teszed, ezzel jelentősen megnövelve embertársaid esélyét a halálra-maradandó károsodásra.
Nem kísérleti szer és nem fél év alatt fejlesztették ki. 15 év kutatás van mögötte. Nincs benne se grafén, se chip.
A fertőzést vagy gond nélkül átvészeled vagy nem, utólag lehet csak tudni.
17
"Poklukar megjegyezte: a mai napig csak egy halálesetet regisztráltak Szlovéniában, egy fiatalabb nőnél, akinek először trombózisa volt, később pedig stroke miatt halt meg egy kórházban, továbbá, mint írják, hozzátette: ebben az esetben megerősítették az oltás és a halál közötti kapcsolatot."
Ember normális vagy? Még, hogy senki sem halt meg, ez is csak 1 kitudja mennyi halt már meg emiatt a veszélyes szerek sokasága miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!