Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltottak! Ti nem féltek, hogy...

Oltottak! Ti nem féltek, hogy meg fogtok halni a kései szövődmények miatt, amit a vakcinák okozhatnak? Hiszen nem tudunk semmit sem még, 2023-ban zárul le a kísérleti fázis.

Figyelt kérdés
Én még egy szem tablettát se merek bevenni soha, nem még vakcinát belövetni. bármi gyógyszert vettem be valaha, nem sűrűn fordult elő, de rögtön mellékhatások jöttek, szarul voltam, így nem is szedek semmit és nem is vettem be semmit úgy 20 éve legalább. Nem féltek a kései hatásoktól, következményektől? Oltanak most ezerrel, de arra nem gondoltok, hogy lehet lesz valami szövódménye később?
2021. okt. 23. 23:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
10, nem covidos voltál, csak pozitív lett a kamuteszted.
2021. okt. 24. 03:10
 12/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
61%
Az összes oltásnak az összetevője ismeretlen számunkra,nem csak a koronavírus ellenié. Olyat még nem hallottam, hogy ez 2023ig kísérleti fázis lenne, miért is lenne az? Szerencsés vagy, ha nem kell gyógyszert szedned soha, bár gondolom már 1-2x szedtél be antibiotikumot vagy fájdalomcsillapítót, esetleg vitamin tablettát. Érdekes, hogy mindenki aki oltás ellenes, az ilyeneken agyal, meg el akarja hitetni másokkal, akik beoltatják magukat, hogy meg fognak halni vagy ilyen-olyan szövődménye lesz évek múlva, sőt haverom szerint minden oltott meghal 5 év múlva. De közben az ellenzők közül sokan a legújabb vitaminokat szedik be, mindenféle étrendkiegészítőket szednek, amiknek nincs tudományos alapja, sőt ott vannak a vérnyomáscsökkentők pl. és összetevői számunkra ugyanúgy nem ismertek. Egyetlen olyan dolog van, ami kicsit fura, hogy olyan mintha az oltás nem úgy hatna, ahogy elképzelték, véleményem szerint kevéssé hatásos, nőnekegint az esetszámok, mint tavaly, plusz a karantén szabály ugyanaz, ha oltott fertőződik meg.
2021. okt. 24. 05:13
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Ezek mind irracionálisnak tekinthető félelmek. Számos olyan behatás éri a szervezetet, aminek esetleges következményeibe bele se gondolunk.
2021. okt. 24. 09:10
 14/28 anonim ***** válasza:
38%
#1: Ha nem vagy hipochonder, akkor miért oltattad be magad?
2021. okt. 24. 12:25
 15/28 anonim ***** válasza:
35%

Én számolok ezzel a lehetőséggel, de ha megnézem a halottak statisztikáit, most is a 10%-uk korombeli, legalább fele részben ráfogott krónikus betegség nélkül. Szóval, ha tényleg gáz lesz (aminek nem túl nagy az esélye, de valljuk be, tényleg van), legalább később halok meg :S

Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy visszavonultan éljek, a munkám során viszonylag sok emberrel találkozom. Szóval úgy érzem (legalábbis most), az oltás a kisebbik rossz. Már felvehetném a 3. adagot is, de még elég jó az ellenanyagszintem, ezért várok vele.

2021. okt. 24. 13:30
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
De félek, ezért kértem a kínait és soha szóba nem jöhet boosterként sem egyéb! Tudom, hogy ez is kísérleti fázisban van de legalább nagy múltú az alaptechnológia.
2021. okt. 24. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
5. válaszoló (aki a családtagjairól ír), ez nekem is furcsa. Én is ezt vettem észre a környezetemben. Itt lebeg a halál gondolata állandóan, mert mikor elfelejteném már, akkor tuti, hogy egy ismerős ismerőse meghal fiatalon covidban, legutóbb egy oltott 50 év alatti. De egyre többször van, hogy nem is covidban, csakúgy hirtelen. Tudom ilyen régen is volt, de most már túl sok az ilyen eset. Én már nemcsak a vírustól félek, parázok az oltástól is, meg most már nem nyugtat az sem, hogy még viszonylag fiatal vagyok. Ez a hülye covid egyfolytában emlékeztet rá, hogy az ember halandó.
2021. okt. 24. 16:45
 18/28 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjuk már az ótottak meghalnak, a nemótottak meg azé halnak meg sztorit. Tényleg ennyi full elmebeteg van it a gyakorin?
2021. okt. 24. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Őszinte részvétem 5-ös
2021. okt. 24. 20:14
 20/28 anonim ***** válasza:
44%

Nem félek.

Eleve nem tudok róla, hogy valaha is lett volna olyan, hogy valamiből egyszeri (jó, kétszeri, háromszori, de mindenképp ritka, alkalmi) behatás ért valakit, utána jól volt, de 3-5 év múlva kijött valami betegség. Nem az asztbesztre gondolok, hanem gyógyszerre, oltásra.

Ráadásul nagyon jól össze kellene fognia különböző, egymással szemben álló államoknak ahhoz, hogy DIREKT, szándékosan mérget gyártsanak nekünk, amik nem most ártanak, hanem 3-5 év múlva.

2021. okt. 24. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!