A környezetetekben is ilyen sok covidos van?
Figyelt kérdés
Nálam az egész család én is, az egész munkahely, rengeteg ismerősőm covidos.
Nagyon rosszul viseli mindenki.
Nálatok is ilyen sokan vannak és hogy viselitek?
2021. okt. 23. 10:45
11/13 anonim válasza:
Igen és ugyanúgy az oltottak is. Jó lenne tudni melyik variáns arat éppen mert szerintem az oltás erre legalábbis nem működik és mindenkinek pontosan ugyanúgy kellene vigyáznia de tapasztalatom szerint az oltottak könnyelműek.
12/13 anonim válasza:
Családban nincs de munkatársaim illetve azok ismerősei meg a falumban elég sok covid-os lett mostanság. Igaz, hogy oltatlan szinte egy sincs köztük, szóval kb. mindenki csak oltott aki covid-os. Nemrégiben anyukám egy volt munkatársa hunyt el covidban, 2 hétig volt lélegeztetőgépen, hiába volt az oltás...Párom EÜ-ben dolgozik, neki muszáj volt az oltás (hacsak nem akarta kirúgatni magát), de egyikőnk sem volt covid-os még (szerencsére), én oltatlan vagyok és maradok is.
13/13 anonim válasza:
Aki nem hiszi hogy van Covid , be kell csak menni a Semelweis Klinikáknál a sürgősségire , nem filmforgatás zajlik , akinek enyhe tünete volt vagy van adjon hálát a jóistennek mert ez a beregség borzasztó és nagyon ijesztő is és ezt csak az tudja akinek súlyosabb tünetei voltak , ez az infuenzánál sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!